מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קינוח טירמיסו עם גבינת מסקרפונה ללא ביצים

קינוח איטלקי עשיר שעשוי שכבות של בישקוטים טבולים בתערובת קפה וליקר, גבינת מסקרפונה וקצפת.. במתכון המקורי יש ביצים והקצפת ביצים, אני ויתרתי עליהם.
מצרכים:

  1. 2 קופסאות גבינה מסקרפונה של השף הלבן
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 1/2 כוס סוכר
  4. מעט ליקר אמרטו
  5. 2 חבילות בישקוטים
  6. 1 כוס נס קפה קר (בלי סוכר)
  7. מעט ליקר אמרטו – אם אין אפשר לוותר
  8. 1 שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן (לא חובה)
  9. אבקת קקאו
  10. שוקולד לגירוד

להכנת הקרם:

להקציף שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה, להוסיף גבינה ולהמשיך להקציף במהירות איטית עד לקבלת קרם חזק ויציב, להניח בצד
להכנת תערובת הקפה:  לשים בצלחת קפה, להוסיף ברנדי (למי שאין, מים חמים)
  1. לקצר בסכין, בצורה ישרה 1 ס"מ מכל בישקוט, להניח בצד החתוך מסביב לתבנית בצפיפות, לוודא שכולם עומדים יציבים
  2. לטבול טבילה קצרה בישקוטים בקפה ולסדר בצפיפות בתחתית התבנית
  3. לשפוך מעל חצי מכמות הקרם שהכנו, לגרד מעל שוקולד
  4. לכסות שוב בבישקוטים: לטבול בקפה ולשפוך מעל את יתרת הקרם
  5. אני הקצפתי שמנת מתוקה של השף הלבן בטעם שוקולד (לא חובה) 
  6. להכניס למקרר לפחות לחמש שעות, אפשר להכין לילה מראש.
  7. בהגשה, לפזר מעל אבקת קקאו… 
 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים