מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קרמשניט – מילפיי עם קצפת אינסטנט וניל

את עוגת הקרמשניט הזו כולם מכירים, עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה, אני מעדיפה את העוגה הזו בגירסת העוגה האישית. אז בואו נכין


מצרכים:

  1. 1 חבילה בצק עלים מרודד – להפשיר במקרר ללילה
  2. 2 חבילות אינסטנט וניל
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 2 כוסות חלב

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-200 מעלות
  2. לרדד את הבצק, לחתוך למלבנים או מרובעים, להניח בתבנית, לפזר מעל מעט סוכר
  3. לאפות 10 דקות עד רבע שעה עד שהמאפה מזהיב והעלים מתנפחים, להוציא ולקרר
  4. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה
  5. לפתוח בעדינות את העלים ולמלא בקצפת
  6. לשמור במקרר




כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים