היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קינוח שכבות של עוגיות לוטוס, קצפת עם גבינה ודובדבנים חמוצים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
קינוח טעים וקלי קלות הכנה, לא מצריך תנור.

מצרכים:
  1. 1 עד 2 חבילות עוגיות לוטוס 
  2. 1 שמנת מתוקה + 4 כפות אבקת סוכר
  3. 1 חבילה אינסטנט וניל
  4. 1/2 כוס חלב
  5. 250 גרם גבינה 5%
  6. 1 צנצנת של דובדבנים חמוצים + 2 כפות גדושות קורנפלור
מרכיבים את המנה: אפשר להכין את המנה בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה, כוסות מיוחדות לקינוח, או צנצנות יפות
לשכבת הפירורים – לרסק במעבד מזון את העוגיות ולפזר בכוסיות
לשכבת הקצפת והגבינה – להקציף ביחד, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, חלב ואבקת סוכר לקבלת קצפת אחידה, להוסיף את הגבינה, לערבב היטב ובעזרת כף או שקית זילוף, לפזר מעל הפירורים
לשכבת הדובדבנים – לסנן את הדובדבנים מהקופסא. את המים בצרוף 2 כפות קורנפלור להכניס לקלחת, לערבב היטב שלא יהיו גושים ולבשל יחד עד לרתיחה ועוד שתי דקות, עד לקבלת מרקם סמיך. להוסיף את הדובדבנים לערבב בעדינות, לקרר.
לשמור את הקינוחים במקרר עד ההגשה. אגב טעים גם בטמפרטורת החדר.
פירורי העוגיות 
הקצפת מעל 
הדובדבנים מעל
בתיאבון לכולם
 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים