מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חיתוכיות שוקולד ללא אפייה – מתאימות גם לפסח

את החיתוכיות האלה אפשר להכין מפירורי ביסקוויטים, עוגיות לוטוס, או עוגה שנשארה לכם. אני הכנתי אותם מעוגיות שנשארו לי.
את הביסקוויטים/עוגיות צריך לרסק במעבד מזון.
את החיתוכיות משאירים במקפיא ומגישים ישר מהמקפיא.מצרכים: 
1. 500 גרם ביסקוויטים או עוגיות לרסק במעבד מזון – בפסח עוגיות של פסח
2. 2 שמנת מתוקה
3. 3 חבילות שוקולד

הכנה:

1. להכניס חצי מכמות הביסקוויטים/עוגיות המרוסקות לקערה מתאימה
2. להכניס שוקולד לקערת זכוכית נוספת אחרת
3. להרתיח שמנת מתוקה, כשרותח, לשפוך מעל השוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת אחידה
4. לשפוך את תערובת השוקולד מעל מחצית הביסקוויטים
5. לערבב היטב ועכשו להוסיף את יתרת הביסקויטים, כל פעם קצת, עד לקבלת תערובת אחידה
6. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ולשפוך לתוכה מהתערובת, לעטוף היטב
7. בכלל תשתוללו ותכניסו לכל מיני תבניות שבא לכם
8. להכניס להקפאה לכמה שעות עד שמתקשה
9. בהגשה לפזר מעל מעט קוקוס

קצת תמונות על התהליך – הקערה עם פירורי העוגיות 
 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים