היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חיתוכיות שוקולד ללא אפייה – מתאימות גם לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
את החיתוכיות האלה אפשר להכין מפירורי ביסקוויטים, עוגיות לוטוס, או עוגה שנשארה לכם. אני הכנתי אותם מעוגיות שנשארו לי.
את הביסקוויטים/עוגיות צריך לרסק במעבד מזון.
את החיתוכיות משאירים במקפיא ומגישים ישר מהמקפיא.מצרכים: 
1. 500 גרם ביסקוויטים או עוגיות לרסק במעבד מזון – בפסח עוגיות של פסח
2. 2 שמנת מתוקה
3. 3 חבילות שוקולד

הכנה:

1. להכניס חצי מכמות הביסקוויטים/עוגיות המרוסקות לקערה מתאימה
2. להכניס שוקולד לקערת זכוכית נוספת אחרת
3. להרתיח שמנת מתוקה, כשרותח, לשפוך מעל השוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת אחידה
4. לשפוך את תערובת השוקולד מעל מחצית הביסקוויטים
5. לערבב היטב ועכשו להוסיף את יתרת הביסקויטים, כל פעם קצת, עד לקבלת תערובת אחידה
6. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ולשפוך לתוכה מהתערובת, לעטוף היטב
7. בכלל תשתוללו ותכניסו לכל מיני תבניות שבא לכם
8. להכניס להקפאה לכמה שעות עד שמתקשה
9. בהגשה לפזר מעל מעט קוקוס

קצת תמונות על התהליך – הקערה עם פירורי העוגיות 
 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים