מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

ארבעה חצילים ושני סלטים

עולם החצילים מתחלק לשניים: אלה שאוהבים ואלה שממש לא סובלים אותם. אני מאלה שאוהבים מאוד חצילים, בכל הצורות והגוונים. אפשר להכין מהם אינספור של מתכונים, בכל שישי אני מכינה מבחר של חצילים: מטוגנים, אפויים, סלטים.
הכנת שני הסלטים האלה קלה ביותר, לאחר ההכנה לשמור במקרר.

מצרכים:
  1. 4 חצילים גדולים – אפשר לערבב בלאדי ורגילים
  2. 2 שיני שום קצוצים
  3. 1 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  4. 2 כפות מיונז
  5. מיץ מ-2 לימונים
  6. מלח לפי הטעם

הכנה: 

  1. לקלות את החצילים על האש, או בתנור
  2. לקרר, לקלוף ולהניח במסננת לכמה דקות להגיר נוזלים
  3. להכניס לקערה, לקצוץ, להוסיף מיץ לימון ולערבב 
  4. לחלק לשתי קערות 
קערה ראשונה: חצילים עם פטרוזיליה וכוסברה:
להוסיף לחצילים פטרוזיליה, כוסברה, שום מלח ולערבב היטב

   


קערה שניהחצילים במיונז:
להוסיף לחצילים מיונז, מלח ולערבב




כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים