היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מוקפץ נודלס עם ירקות – מנה צמחונית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוקפץ נודלס עם ירקות. בימים החמים האלה, אנחנו לא רוצים להתעסק הרבה במטבח ולהכין אוכל מסובך ולכן המנה הזו, מתאימה מאוד, מנה קלילה וטעימה והכי חשוב, קלה להכנה וגם צמחונית למי שחשוב.
מצרכים: 

  1. 1 חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, להניח במסננת לשפוך מעל מעט שמן ולערבב כדי שלא ידבקו. אני משתמשת בנודלס דק להכנה מהירה, אבל כל נודלס יתאים.
  2. חצי חבילה כרוב חתוך לרצועות דקות
  3. 4-5 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  4. 2 בצלים חתוכים גם לרצועות דקות
  5. 2 גמבות מצבעים שונים גם חתוכים לרצונות דקות 
  6. 3 כפות שמן קנולה
  7. בקבוק של סויה, כי כל פעם צריך להוסיף

הכנה: 

  1. לשפוך לווק שמן ורוטב סויה, להוסיף ירקות ולטגן טיגון די קצר
  2. לטגן כל ירק בנפרד, הסדר לא חשוב כאן
  3. לאחר סיום טיגון כל ירק, להכניס לסיר מתאים
  4. לאחר שסיימנו את כל הירקות, להוסיף את הנודלס לסיר 
  5. לערבב היטב את הכל ביחד
  6. להגיש חם 
הנודלס שהשתמשתי

                                                                     טיגון הירקות

 הוספת הנודלס לסיר עם הירקות המוכנים

Translate »