היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

עוגיות פיצוחים ב-20 דקות עבודה כולל אפייה – מתאימות לראש השנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
המתכון המקורי לא שלי, קבלתי אותו מחברה
בהחלט מתאים להכין לראש השנה, העוגיות טעימות, קלות להכנה


מצרכים:
  1. כוס חד פעמית מייפל
  2. 1/3 כוס שמן רגיל – אני משתמשת בקנולה
  3. 4 כוסות קורנפלקס – בפסח להשתמש בקורנפלקס כשר לפסח
  4. 1 כוס גרעינים שחורים מפוצחים לא קלויים
  5. 1 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
  6. 1 כוס שקדים לא קלויים
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-170 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים לקערה (חוץ מהמייפל והשמן)
  3. להרתיח את המייפל והשמן
  4. לשפוך מעל הפיצוחים ולערבב
  5. לשטח בתבנית מתאימה עם נייר אפייה
  6. לאפות רבע שעה, להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך ביד לחתיכות
  7. לשמור בצנצנת סגורה. 

Translate »