היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מרק עלי מנגולד, סלרי, איטריות ובשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אין כמו מרק בימים הקרים האלה. כמו כל המתכונים שאני נותנת, גם המרק הזה, מהיר וקל להכנה. 
אם יש לכם צלי בשר מבושל במקפיא, אני מאוד ממליצה להוסיף למרק, כמובן שאפשר לוותר על הבשר.


מצרכים:

  1. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
  2. חצי חבילה סלרי קצוץ
  3. 2 טבליות של בצל קצוץ ומטוגן של חברת דורות
  4. 1/2 חבילה איטריות עבות 
  5. מים לכיסוי
  6. 2 כפות אבקת  מרק עוף

הכנה:

  1. להכניס לסיר מים עם הסלרי והמנגולד, להרתיח ולבשל עד שהסלרי מתרכך
  2. להוסיף בצל קצוץ, א. מרק עוף ולערבב
  3. להוסיף קוביות בשר (אם יש, אם אין לא חובה) ואת האיטריות
  4. לבשל ביחד רבע שעה ולהגיש 


Translate »