מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

סיקור ארוע הדקלאים ומתכון מוצלח וטעים – חזה עוף ממולא עשבי תיבול ותמרים ברוטב סילאן

 הוזמנתי ביחד עם חברי הבלוגרים, לאירוע בלוגרים, כנס דקלאים מקצועי ללקוחות בשוק המקומי


הדקלאים הינה אגודה שיתופית חקלאית מרכזית בע"מ וחברת השיווק הגדולה והמובילה לתמרים מישראל בארץ ובעולם. האגודה נוסדה בשנת 1982, ע"י מגדלי תמרים מהערבה, עמק המעיינות ובקעת הירדן, המגדלים הם הבעלים של האגודה.

כאגודה מובילה בתחום שיווק התמרים המפגישה בין המגדלים ובתי האריזה המובילים בעולם, אנו מחויבים לשווק את התמרים באיכות הגבוהה והטרייה ביותר לצרכנים בכל רחבי העולם (ניתן להזמין את התוצרת גם באתר האונליין שלנו).

חברת הדקלאים משווקת בשוק המקומי ומייצאת ליותר מ- 40 מדינות בעולם 9 זנים שונים של תמרים מסוג: מג'הול, דקל נור, חיאני, חלוואי, זהידי, ברהי, חדראווי, דרי ואמרי, ומוצרי תמרים ובהם סילאן טהור מ- 100% תמרי מג'הול, ממרח תמרים וליקר תמרים.
מותג הדקלאים: קינג סלומון וג'ורדן ריבר הם מהמובילים בשוק התמרים העולמי.
בשנים האחרונות קיים גידול במגדלי ומשווקי תמרים בישראל, ועדיין אגודת הדקלאים הינה בין המובילות בעולם בשיווק תמרים מזן מג'הול. הדקלאים מובילה את השוק בישראל בכמות ובמגוון האיכויות, הזנים והאריזות, ומספקת לרשתות הגדולות ובשווקים השונים לסוחרי התמרים המובילים בישראל. 

יתרונות הדקלאים בארץ ובעולם: 
1. תשתית שיווקית בינלאומית ענפה ודינאמית שגודלת כל הזמן. 
2. יכולות מקצועיות למכור לכל לקוח בדיוק את המוצר שהוא רוצה מבחינת איכות, משקל, גודל, נראות חיצונית, עסיסיות וכדומה. 
3. גיוון של סוגי תמרים וקבוצות איכות רבות, המתאימות ללקוחות שונים על פי סוגם ואופיים (סיטונאים, רשתות, קמעונאיים, שווקים).
4. גיוון רב של סוגי אריזות החל מאריזות קטנות ל- 3 תמרים בלבד ועד אריזות של 5 ק"ג. 
5. מלאי תוצרת גמורה בהיקף גדול שמאפשר לשרת לקוחות כל השנה, גם בחודשים בהם קשה למצוא תמרים בשוק. 
6. צוות מקצועי בכל תחומי הפעילות הנדרשים לחברה כזו: מחלקת שיווק – חלוקה לתחומי התמחות, מחלקה לליווי חקלאי של המגדלים, מחלקת איכות, מחלקת לוגיסטיקה.

לחברת הדקלאים מערכת אבטחת איכות אשר מבטיחה רמה גבוהה של מוצרים ללקוח הישראלי אשר מבין בתמרים ובעל דרישות איכותיות גבוהות. בנוסף, אנו מקיימים טיפול בתלונות וביצוע פעולות מתקנות על מנת לשפר כל הזמן את איכות המוצר ללקוח.
המוטו של הדקלאים: קחו לכם תמרים של הדקלאים – ותהיו לנו בריאים. צוות הדקלאים.
האירוע כלל ארוחת ערב חגיגית
והופעה של ישראל קטורזה
ומתכון מצויין שהתמרים מככבים בו: 

חזה עוף ממולא עשבי תיבול, פטריות ותמרים, ברוטב בלסמי וסילאן
מצרכים:

  1. 4 חתיכות של חזה עוף 
  2. 1/2 חבילה פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  3. 1 סלסלה פטריות טריות חתוכות 
  4. 5 תמרים קצוצים 
  5. 4-5 עגבניות מיובשות חתוכות 
  6. לערבב את כל המצרכים מ-1-7 בקערה, להניח בצד
  7. 1 בצל גדול קצוץ
  8. מעט שמן לטיגון ו-1 כוס מים
  9. רוטב סילאן וסויה
הכנה:

  1. לשטח את חזה העוף, למלא, לסגור, להניח בצד – צריך להישאר לכם מילוי 
  2. לחמם שמן במחבת עמוקה להוסיף בצל לטגן מעט
  3. להוסיף את התערובת של המילוי שנשארה לנו, לבשל מעט ביחד
  4. להניח בעדינות את חזה העוף הממולא
  5. להוסיף למחב מים, רוטב סילאן וסויה, כך שמחצית החזה עוף יהיו בתוך הרוטב
  6. להרתיח דקה ולהנמיך את האש
  7. לבשל על אש נמוכה חצי שעה, להפוך את החזה עוף ולבשל עוד חצי שעה
  8. בעשר דקות האחרונות, להוסיף תמרים
  9. להגיש חם – אפשר לאכול כך ואפשר בתוספת לאורז




2 תגובות

  1. מאד אוהב את התמרים הטריים להקפאה, האם ניתן להשיג אצל הדקלאים באריזה מתאימה להקפאה בפריזר?

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: