הוזמנתי ביחד עם חברי הבלוגרים, לאירוע בלוגרים, כנס דקלאים מקצועי ללקוחות בשוק המקומי
הדקלאים הינה אגודה שיתופית חקלאית מרכזית בע"מ וחברת השיווק הגדולה והמובילה לתמרים מישראל בארץ ובעולם. האגודה נוסדה בשנת 1982, ע"י מגדלי תמרים מהערבה, עמק המעיינות ובקעת הירדן, המגדלים הם הבעלים של האגודה.
חברת הדקלאים משווקת בשוק המקומי ומייצאת ליותר מ- 40 מדינות בעולם 9 זנים שונים של תמרים מסוג: מג'הול, דקל נור, חיאני, חלוואי, זהידי, ברהי, חדראווי, דרי ואמרי, ומוצרי תמרים ובהם סילאן טהור מ- 100% תמרי מג'הול, ממרח תמרים וליקר תמרים.
מותג הדקלאים: קינג סלומון וג'ורדן ריבר הם מהמובילים בשוק התמרים העולמי.
בשנים האחרונות קיים גידול במגדלי ומשווקי תמרים בישראל, ועדיין אגודת הדקלאים הינה בין המובילות בעולם בשיווק תמרים מזן מג'הול. הדקלאים מובילה את השוק בישראל בכמות ובמגוון האיכויות, הזנים והאריזות, ומספקת לרשתות הגדולות ובשווקים השונים לסוחרי התמרים המובילים בישראל.
יתרונות הדקלאים בארץ ובעולם:
1. תשתית שיווקית בינלאומית ענפה ודינאמית שגודלת כל הזמן.
2. יכולות מקצועיות למכור לכל לקוח בדיוק את המוצר שהוא רוצה מבחינת איכות, משקל, גודל, נראות חיצונית, עסיסיות וכדומה.
3. גיוון של סוגי תמרים וקבוצות איכות רבות, המתאימות ללקוחות שונים על פי סוגם ואופיים (סיטונאים, רשתות, קמעונאיים, שווקים).
4. גיוון רב של סוגי אריזות החל מאריזות קטנות ל- 3 תמרים בלבד ועד אריזות של 5 ק"ג.
5. מלאי תוצרת גמורה בהיקף גדול שמאפשר לשרת לקוחות כל השנה, גם בחודשים בהם קשה למצוא תמרים בשוק.
6. צוות מקצועי בכל תחומי הפעילות הנדרשים לחברה כזו: מחלקת שיווק – חלוקה לתחומי התמחות, מחלקה לליווי חקלאי של המגדלים, מחלקת איכות, מחלקת לוגיסטיקה.
המוטו של הדקלאים: קחו לכם תמרים של הדקלאים – ותהיו לנו בריאים. צוות הדקלאים.
- 4 חתיכות של חזה עוף
- 1/2 חבילה פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
- 1 סלסלה פטריות טריות חתוכות
- 5 תמרים קצוצים
- 4-5 עגבניות מיובשות חתוכות
- לערבב את כל המצרכים מ-1-7 בקערה, להניח בצד
- 1 בצל גדול קצוץ
- מעט שמן לטיגון ו-1 כוס מים
- רוטב סילאן וסויה
- לשטח את חזה העוף, למלא, לסגור, להניח בצד – צריך להישאר לכם מילוי
- לחמם שמן במחבת עמוקה להוסיף בצל לטגן מעט
- להוסיף את התערובת של המילוי שנשארה לנו, לבשל מעט ביחד
- להניח בעדינות את חזה העוף הממולא
- להוסיף למחב מים, רוטב סילאן וסויה, כך שמחצית החזה עוף יהיו בתוך הרוטב
- להרתיח דקה ולהנמיך את האש
- לבשל על אש נמוכה חצי שעה, להפוך את החזה עוף ולבשל עוד חצי שעה
- בעשר דקות האחרונות, להוסיף תמרים
- להגיש חם – אפשר לאכול כך ואפשר בתוספת לאורז
2 תגובות
נקרא נפלא , וכרגיל מתכון אליפות .
מאד אוהב את התמרים הטריים להקפאה, האם ניתן להשיג אצל הדקלאים באריזה מתאימה להקפאה בפריזר?