מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

טארט טאטן – הגירסה האישית שלי וקלה להכנה

זו הגירסה שלי לטארט טאטן

הוראות ועצות מקדימות:

  • לשמן מעט תבנית בגודל 24 
  • לחמם תנור ל-190 מעלות 
  • אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות 
  • אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה 
  • להוצאת המאפה מהמנות האישיות בקלות, להכניס התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים

מצרכים:

  1. 70 גרם חמאה רכה 
  2. 200 גרם סוכר 
  3. בצק עלים, חתוך קצת יותר מגודל התבנית 
  4. 5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים 
  5. מעט תמצית וניל 
  6. מעט קינמון לפי הטעם 

הוראות הכנה:

  1. להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה, לערבב, זהירות לא לשרוף
  2. לשפוך לתבנית את הקרמל 
  3. לסדר מעל את התפוחים בצורה יפה 
  4. לתבל בוניל וקנמון 
  5. להניח על התפוחים עיגול של בצק ולחורר, הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים 
  6. לאפות עד להזהבת הבצק 
  7. להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה 


כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים