היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

טארט טאטן – הגירסה האישית שלי וקלה להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

זו הגירסה שלי לטארט טאטן

הוראות ועצות מקדימות:

  • לשמן מעט תבנית בגודל 24 
  • לחמם תנור ל-190 מעלות 
  • אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות 
  • אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה 
  • להוצאת המאפה מהמנות האישיות בקלות, להכניס התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים

מצרכים:

  1. 70 גרם חמאה רכה 
  2. 200 גרם סוכר 
  3. בצק עלים, חתוך קצת יותר מגודל התבנית 
  4. 5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים 
  5. מעט תמצית וניל 
  6. מעט קינמון לפי הטעם 

הוראות הכנה:

  1. להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה, לערבב, זהירות לא לשרוף
  2. לשפוך לתבנית את הקרמל 
  3. לסדר מעל את התפוחים בצורה יפה 
  4. לתבל בוניל וקנמון 
  5. להניח על התפוחים עיגול של בצק ולחורר, הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים 
  6. לאפות עד להזהבת הבצק 
  7. להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה 


שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים