היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה פירורים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אין כמעט בית שאין בו את העוגה הזו, עוגת גבינה פירורים, אחת העוגות הכי קלות להכנה ושתמיד קוצרת מחמאות. ההכנה קלה מאוד, מכינים את הבצק, מכניסים לתנור וזהו נגמר שלב האפייה, מצפים בגבינה ומכניסים למקרר…

מצרכים והכנת הבצק:

  1. 3 כוסות קמח תופח מנופה – או קמח רגיל + 1 אבקת אפיה
  2. 3 כפות סוכר
  3. 3 חלמונים
  4. 200 גרם חמאה רכה
  5. לחמם תנור ל-180 מעלות
  6. לערבב בקערה קמח וסוכר, להוסיף את החמאה והחלמונים, ללוש ביד לבצק פירורי
  7. לחלק את הבצק ל-3/4 ו-1/4
  8. את ה3/4 לשטח בתבנית מתאימה שעליה נפזר את מלית הגבינה
  9. את ה1/4 לשטח בתבנית קטנה יותר
  10. לאפות את שתי התבניות עד לקבלת גוון זהוב, בערך 20 דקות, לקרר

מצרכים והכנת מלית הגבינה:

  1. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 2 סוכר וניל + 2 כפות סוכר רגיל
  6. גרידת לימון
  7. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, סוכר וסוכר וניל
  8. להוסיף את הגבינה וגרידת הלימון ולערבב היטב
  9. לשפוך את המלית מעל הבצק האפוי
  10. לפורר מעל מהבצק האפוי את הבצק מהתבנית הקטנה
  11. לכסות ולשמור במקרר
 
 
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים