היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

עוגיות מרוקאיות או עוגיות מכונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טוב שיש חברה מרוקאית שממנה מקבלים מתכונים.
המתכון כאן הוא לקילו קמח ועדיף קילו, אם כבר אופים עוגיות.
יוצאות מלא עוגיות, לי יצאו 4 תבניות מלאות.
קוראים לעוגיות האלה גם עוגיות מכונה, כי מכינים אותן במכונה לטחינת בשר שמצמידים לה חלק שמיועדת לכך

מצרכים:

  1. קילו קמח פחות כוס אחת (להוציא כוס אחת מהתערובת)
  2. 2 מרגרינה, אני השתמשתי בנטורינה, רכה עד נוזלית
  3. 2 אבקת אפיה
  4. 2 סוכר וניל
  5. 2 כוסות סוכר
  6. 4 ביצים שלמות גודל L
  7. 2 כוסות קוקוס

הכנה:

  1. ללוש את כל המצרכים ביחד ולהכין בצק
  2. לעטוף את הבצק ולתת לו לנוח בערך שעה
  3. להכין עוגיות במכונה ולהניח בתבנית, לרווח כי מתנפחות טיפה
  4. להכין כל פעם עוגיות בצורה אחרת (יש במכשיר כמה צורות)
  5. לאפות בחום של 175 מעלות בערך 20-25 דקות עד שמזהיבות
  6. לקרר ולשמור בקופסא סגורה

Translate »