היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

לימונים כבושים – תכינו לבד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אי אפשר להיות במושב, לקטוף לימונים ולא לעשות מהם משהו. אז אני החלטתי להכין מהם לימונים כבושים, הכנה קלה מאוד ויש לכם לימונים כבושים, טעימים ממעשי ידיכם.

אז בואו נכין, קלי קלות:
מצרכים

  1. 1 קילו לימונים
  2. מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת 
  3. 4 כפות שמן
  4. צנצנת מתאימה ומעוקרת

הכנה

  1. לפרוס את הלימונים לפרוסות עגולות
  2. להמליח כל פרוסה בתערובת של התבלינים, לסדר בתוך הצנצנת
  3. לסדר בצנצנת ולשים על החלון במטבח.
  4. מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
  5. כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. אודלי כמה נקלה טירשי דיד ליימונה ,בלא פלפלה סמוקה ,קאבל פסחא תריי נקלה וובסר אידת פסחא כא נקלה .
    היל אידת פסחא מפקי ליימונה דלישס .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד בבלוג
Translate »