מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בחושה, עם צימוקים ושברי שקדים, טעימה וקלה מאוד להכנה

עוגת גבינה בחושה אבל הפעם עם צימוקים ושברי שקדים, קלה להכנה וטעימה מאוד

מצרכים:

  1. 4 ביצים שלמות
  2. 1 כוס סוכר
  3. 3/4 כוס שמן
  4. 350 גרם גבינה לבנה 5%
  5. 2 כפות אינסטנט וניל
  6. 2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה
  7. 100 גרם צימוקים
  8. 100 גרם שברי שקדים

הכנה:

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות לשמן תבנית עגולה 24 או מרובעת רגילה חד פעמית
  2. להקציף ביצים עד לקבלת גוון בהיר, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף
  3. להפסיק להקציף, להוסיף לסירוגין, שמן, גבינה ולערבב
  4. להוסיף קמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה
  5. לשמן תבנית מתאימה, לשפוך חצי מהתערובת לתבנית
  6. לפזר מעל צימוקים ולכסות ביתרת הבצק
  7. לפזר מעל את שברי השקדים
  8. לאפות בערך 45-50 דקות, לבדוק עם קיסם, שיצא עם מעט פירורים לחים. 
  9. לשמור במקרר, לאכול בטמפרטורת החדר…

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים