היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בחושה, עם צימוקים ושברי שקדים, טעימה וקלה מאוד להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה בחושה אבל הפעם עם צימוקים ושברי שקדים, קלה להכנה וטעימה מאוד

מצרכים:

  1. 4 ביצים שלמות
  2. 1 כוס סוכר
  3. 3/4 כוס שמן
  4. 350 גרם גבינה לבנה 5%
  5. 2 כפות אינסטנט וניל
  6. 2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה
  7. 100 גרם צימוקים
  8. 100 גרם שברי שקדים

הכנה:

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות לשמן תבנית עגולה 24 או מרובעת רגילה חד פעמית
  2. להקציף ביצים עד לקבלת גוון בהיר, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף
  3. להפסיק להקציף, להוסיף לסירוגין, שמן, גבינה ולערבב
  4. להוסיף קמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה
  5. לשמן תבנית מתאימה, לשפוך חצי מהתערובת לתבנית
  6. לפזר מעל צימוקים ולכסות ביתרת הבצק
  7. לפזר מעל את שברי השקדים
  8. לאפות בערך 45-50 דקות, לבדוק עם קיסם, שיצא עם מעט פירורים לחים. 
  9. לשמור במקרר, לאכול בטמפרטורת החדר…
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים