קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

נודלס עם ירקות מוקפצים

אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, טעים, זמין וקל להכנה

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.
מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים.
  5. 1/2 כוס שמן לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן את הירקות כמה דקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן מעט גם את הנודלס
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים