מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

נודלס עם ירקות מוקפצים

אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, טעים, זמין וקל להכנה

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.
מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים.
  5. 1/2 כוס שמן לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן את הירקות כמה דקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן מעט גם את הנודלס
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים