מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

נודלס עם ירקות מוקפצים

אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, טעים, זמין וקל להכנה

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.
מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים.
  5. 1/2 כוס שמן לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן את הירקות כמה דקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן מעט גם את הנודלס
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים