היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

נודלס עם ירקות מוקפצים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, טעים, זמין וקל להכנה

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.
מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים.
  5. 1/2 כוס שמן לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן את הירקות כמה דקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן מעט גם את הנודלס
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים

Translate »