קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

משקה קללללל ענבים של פרימור לחגיגות כחול לבן

משקה קללללל ענבים של פרימור אצלכם בבית לחגיגת כחול לבן, ביום העצמאות, בל"ג בעומר, בחגיגות המשפחתיות והאירועים בחיק הטבע, בטיולים בגנים הלאומיים ובשבילי ישראל ובמנגלים המסורתיים של החגים. 

חברת "פרימור" משווקת ליום העצמאות משקה קל בטעם ענבים, המשקה החדש מצטרך למגוון של שמונה טעמים של משקאות קלים ונקטר בהם משקה קל אשכוליות, תפוזים, לימונים, תפוחים, ענבים, תות בננה, עגבניות ומנגו, טעימים ומרעננים.  

יש טעמים שמלווים אותנו מילדות. כאלה שאפילו לא צריך לשים עליהם דגל כי הם כבר מרגישים הכי ישראלי שיש. "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים המובילה בישראל, משווקת לרגל החג סדרת משקאות קלים ונקטרים באיכות מעולה, טעימים ומרעננים, שיהפכו כל חגיגה משפחתית ועל האש לטעימים במיוחד.  

המשקאות משווקים לרגל החג בבקבוקי 1.5 ליטר ו-1 ליטר מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6 – 7.90 ₪ לבקבוק 1.5 ליטר.  

כשר למהדרין בהשגחת חוג חתם סופר פ"ת והרבנות נחל שורק.  

להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ והחנויות המתמחות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים