מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל קציצות בשר עם אפונה

מתכון מעולה קל וטעים של קציצות בשר עם אפונה שילדים ומבוגרים יאהבו

סרטון קצר על ההכנה

 

נכין קודם את תערובת הקציצות ונניח במקרר לפחות לשעה. אני מכינה לילה מראש

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 בצל גדול מגורד 
  3. 1/2 חבילה פטרוזיליה, 1/2 חבילה כוסברה
  4. כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, גריל עוף, פפריקה מתוקה
  5. לערבב היטב את כל התערובת, לכסות ולהניח במקרר

מצרכים והכנת התבשיל 

  1. 1 קופסא עגבניות חתוכות
  2. 1 בצל גדול מגורד 
  3. 5 שיני שום קצוצות
  4. 1 קופסא אפונה או חבילה קפואה
  5. 1 גמבה ו-1 פלפל ירוק (חריף או רגיל, מה שבא לכם)
  6. כפית מכל תבלין: מלח, גריל עוף, פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף
  7. מי שאהב חריף יכול להוסיף אם אין ילדים קטנים
הכנה:
  1. בסיר רחב לשים מעט שמן, לטגן בצל, להוסיף שום, גמבה ופלפל, לטגן עוד קצת
  2. להוסיף את העגבניות מהקופסא, לערבב
  3. למלא את הקופסא במים רגילים, להוסיף לתבשיל, המים צריכים לכסות את הקציצות
  4. להוסיף את התבלינים לערבב ולהביא לרתיחה 
  5. להוציא את הבשר מהמקרר, ליצור קציצות עגולות/אליפסיות/איך שאוהבים, להניח בסירה אחת ליד השניה, לנענע את הסיר
  6. להביא לרתיחה נוספת, להנמיך את האש ולבשל בערך חצי שעה
  7. לאחר חצי שעה, להוסיף את האפונה, לערבב ולנענע את הסר בעדינות
  8. לבשל עוד 3/4 שעה
  9. מתאים כתוספת לאורז מכל סוג, פסטה, פירה. 
  1.  

2 תגובות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: