היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מאפינס פצפוצי שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
רציתי להכין עוגה, אבל שתהיה משהו אחר, בהתחלה רציתי עוגת מיץ תפוזים, התחלתי להכין אותה ומיד חשבתי, רגע למה שלא נשדרג אותה למאפינס, יש לי פצפוצי שוקולד… וכך עשיתי, הכנסתי לתערובת של העוגה פצפוצי שוקולד, וזה הצליח.
ההכנה בתבנית שקעים בתוך מנג'טים מתאימים, אם אין מנג'טים, פשוט לשמן את התבניות. מתאים ל-24 פצפוצים  
מצרכים:
  1. 5 ביצים שלמות גודל L
  2. 1 כוס שמן
  3. 1 כוס מיץ תפוזים או שמנת מתוקה או שמנת פרווה
  4. 1 כוס קוקוס
  5. 1 כוס סוכר
  6. 2 כוסות קמח רגיל מנופה
  7. 1 אבקת אפיה
  8. 1 כוס פצפוצי שוקולד
  9. 1 סוכר וניל
  10. קורט מלח

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל- 175 מעלות
  2. לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים, כולל פצפוצי שוקולד, חוץ מהסוכר
  3. להקציף ביצים שלמות, להוסיף שמן, מיץ (או שמנת) וסוכר, להמשיך להקציף עוד 2 דקות
  4. להוסיף לתערובת את היבשים בפעמיים שלוש, לערבב היטב שלא ישארו גושים אבל לא יותר מדי
  5. לשפוך תערובת לתוך השקעים, אני השתמשתי בכלי מדידה לתוכו שפכתי את התערובת
  6. לאפות כ-35 – 40 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא מעט לח  
 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים