העוגיות האלה מתאימות למי שרגיש לגלוטן וגם לטבעונים מאחר ואין ביצים במתכון.
המתכון לא שלי, נלקח מהרשת לא זוכרת מי פירסמה.
מצרכים:
- 2 כוסות קמח שקדים
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 2/3 כוס סירופ מייפל או דבש
- כף תמצית שקדים
הכנה:
- להכניס את כל החומרים למעבד מזון ולחבר
- להוציא על נייר אפייה, לגלגל לרולדה דקה, להכניס למקרר לחצי שעה
- לחמם תנור ל-170 מעלות
- להוציא את הרולדה, לחתוך לחתיכות קטנות, לגלגל לכדורים קטנים
- לאפות בערך 12-13 דקות, לשים לב שלא ישרפו