בימים חמים אלה, כשאין חשק להכנס למטבח ולבשל, כדאי שיהיה לנו במקרר את המוצרים של יחיעם ושמחתי כשקבלתי לסקירה את המוצרים החדשים של יחיעם: סלמי בסגנון איטלקי פרוס דק דק ופסטרמה חזה בקר פרוס דק דק. מכינים סנדוויץ ושמחים בחלקנו.
יצרנית מוצרי הבשר "יחיעם", מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, מרחיבה את סדרת "דק-דק" המצליחה ומשיקה שני מוצרים חדשים בסדרה:
סלמי בסגנון איטלקי פרוס דק דק, בטעם מעושן ובמרקם בשרני, נהדר להכנת כריך מושחת וטעים.
פסטרמה חזה בקר פרוס דק דק, בטעם מעושן ובמרקם עדין וקטיפתי, נהדרת להכנת כריך טעים ועסיסי. המוצרים ללא גלוטן, מכילים כ-14-15% חלבון ומשווקים באריזות נוחות של 120 גרם עם פתיחה וסגירה רב פעמית.
בסדרה כבר יש שלושה מוצרים: דק-דק פסטרמה בדבש, דק-דק פסטרמה של פעם ודק-דק פסטרה ברביקיו ואליהם מצטרפים שני המוצרים החדשים.
הסדרה מתאפיינת בפריסה דקה מאוד של הנתחים (כחצי מ"מ), מה שמעניק לנקניקים ולכריכים המיוצרים מהם מרקם וטעם מיוחדים וטעימים. כל מוצרי הסדרה מושקים במיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם בייצור נקניקים בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם.
הסידרה רושמת גידול של כ-50% בשנת 2024 וכוללת כעת חמישה מוצרים בסדרה.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, "אנו שמחים לבשר על החדרת שני מוצרים חדשים ומרעננים בסדרת "דק דק" בעיצוב חדש ומושך ובאיכות משופרת. סדרת דק-דק אהובה מאוד על הקהל הישראלי, ולאור הביקוש הגבוה החלטנו להרחיב את המגוון ולצרף לסדרה שני מוצרים חדשים בטעמים נהדרים".
המלצה שלי: שני המוצרים טעימים מאוד, זמינים במקרר, ממליצה
- כשר בהשגחת הרבנות הראשי
- מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14.90 ₪ לאריזת 120 גרם.
- להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.