מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת לוטוס, קצפת וגבינה בציפוי קרם לוטוס

עוגה טעימה, קלה להכנה, אין צורך אפילו בתנור.

אפשר להכין את העוגה בכוסות מיוחדות לקינוח, או צנצנות יפות או בתבנית חד פעמית מרובעת, המתכון כאן הוא לתבנית עגולה קוטר 26

מצרכים:

  1. 3 חבילות ביסקויטים לוטוס (אריזות קטנות בכל אריזה 13 עוגיות, סה"כ 39 ביסקויטים)
  2. 200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 300 גרם גבינה לבנה 5%
  5. 2 חבילה אינסטנט וניל
  6. 1 כוס חלב
  7. לשכבת הפירורים: לרסק במעבד מזון את העוגיות עם החמאה, לשטח בתבנית (או בכוסיות), להכניס למקרר לשעה בערך.

לשכבת הקצפת והגבינה:

  1. אחרי שעה, להוציא את העוגה מהמקפיא
  2. להקציף ביחד: שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב עד לקבלת קצפת אחידה, להוסיף גבינה, לערבב היטב
  3. לשטח מעל שכבת הביסקויטים

לשכבת הציפוי:

להכניס לקערת זכוכית ולחמם במיקרו, כמה שניות עד לריכוך הממרח למצב נוזלי, לערבב היטב ולמרוח מעל הקצפת

לשמור במקרר במיכל סגור

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים