היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

אטריות אורז וירקות – מוקפץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אני מביאה כאן מתכון למוקפץ: אטריות אורז עם ירקות, המתכון צמחוני, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.

מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן. 
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, ברוקולי, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת את הירקות חתוכים קצת עבה. 
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים. 
  4. רוטב אסייתי למוקפץ, רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים והכמות גם כמה שאוהבים
  5. שמן שומשום לטיגון 
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים. 

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן כל ירק בנפרד וכל פעם קצת. 
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, עד לסיום טיגון כל הירקות. 
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, להכניס לווק את האיטריות ולטגן מעט 
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף 
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט שומשום ו/או בוטנים קלויים 
הרטבים בהם השתמשתי

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד בבלוג
Translate »