היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה ללא אפייה עם פירורי ביסקוויטים פתי בר בטעם פיסטוק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הערות מקדימות:
  • תבנית אפיה עגולה גודל 24
  • פירורים מביסקוויטים בטעם פיסטוק
  • אין סוכר במתכון מי שרוצה יכול להוסיף
  • העוגה מוכנה לאחר כמה שעות במקרר
מצרכים:
  1. שרוול וחצי של פתי בר בטעם פיסטוק (חצי לשמור שלמים)
  2. 100 גרם חמאה מומסת
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 1 אינסטנט פודינג וניל
  5. 1  כוס חלב
  6. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  7. 1 שמנת חמוצה
  8. ריבת תותים – לא חובה
  9. 1 כפית תמצית וניל
  10. צלוחית עם חצי כוס נס קפה
הכנה:
  1. לרסק במעבד מזון חבילה של ביסקויטים, לערבב עם החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית, את השאר לשמור לציפוי
  3. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצפת יציבה, להוסיף גבינה ותמצית וניל, לערבב היטב
  4. להוסיף מעט מהפירורים לתערובת, מוסיף למרקם
  5. לשפוך מחצית מתערובת הגבינה מעל הפירורים, להניח מעל ביסקויטים טבולים בנס קפה
  6. לתערובת הגבינה שנשארה להוסיף ריבה, לערבב ולשפוך מעל הביסקויטים
  7. לפזר מעל את הפירורים שנשארו
  8. לכסות ולשמור במקרר לפחות כמה שעות לייצוג, עדיף לילה שלם

עוד עוגות גבינה ללא אפיה:

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים