מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה ללא אפייה עם פירורי ביסקוויטים פתי בר בטעם פיסטוק

הערות מקדימות:
  • תבנית אפיה עגולה גודל 24
  • פירורים מביסקוויטים בטעם פיסטוק
  • אין סוכר במתכון מי שרוצה יכול להוסיף
  • העוגה מוכנה לאחר כמה שעות במקרר
מצרכים:
  1. שרוול וחצי של פתי בר בטעם פיסטוק (חצי לשמור שלמים)
  2. 100 גרם חמאה מומסת
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 1 אינסטנט פודינג וניל
  5. 1  כוס חלב
  6. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  7. 1 שמנת חמוצה
  8. ריבת תותים – לא חובה
  9. 1 כפית תמצית וניל
  10. צלוחית עם חצי כוס נס קפה
הכנה:
  1. לרסק במעבד מזון חבילה של ביסקויטים, לערבב עם החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית, את השאר לשמור לציפוי
  3. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצפת יציבה, להוסיף גבינה ותמצית וניל, לערבב היטב
  4. להוסיף מעט מהפירורים לתערובת, מוסיף למרקם
  5. לשפוך מחצית מתערובת הגבינה מעל הפירורים, להניח מעל ביסקויטים טבולים בנס קפה
  6. לתערובת הגבינה שנשארה להוסיף ריבה, לערבב ולשפוך מעל הביסקויטים
  7. לפזר מעל את הפירורים שנשארו
  8. לכסות ולשמור במקרר לפחות כמה שעות לייצוג, עדיף לילה שלם

עוד עוגות גבינה ללא אפיה:

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים