מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

השקת הקומה למעלה של קפה ציונה בעיר נס ציונה

 

הוזמנתי לאירוע השקת הקומה למעלה של קפה ציונה בעיר נס ציונה ולטעום ממגוון מנות חדשות בתפריט של בית הקפה. שילובים ים תיכוניים והתאמה ללב הישראלי יחד עם הקסם של החצר הציורית הפכו את בית הקפה למוסד מוכר ואהוב עם תפריט טעים ומשובח שנעשה כולו בעבודת יד מחומרי גלם משובחים ועם אהבה גדולה לאנשים. 

בית קפה ציונה הוקם על ידי המסעדנית נתנאלה פניגר לפני תשע שנים ונתנאלה מרחיבה את גבולות בית הקפה ומשיקה את ה"קומה למעלה", חלל אירועים, שנולד מתוך צורך להגדיל את חווית האירוח המשפחתי הנינוח, כזה שמרגיש כמו בבית. קיץ חדש למסעדה. 

המתחם הנפרד מציע מגוון אפשרויות אירוח ויכול להכיל עד 80 איש. אווירה נגישה ונעימה ועם זאת אינה מתפשרת, בכל הנוגע לשימוש בחומרי גלם משובחים, הקפדה על טריות ואופן ההכנה.  

עיצוב הקומה משלב נוסטלגיה וכפריות, לצד אורבניות וחדשנות. 

לקיץ הקרוב מציעים במסעדה מגוון מנות חדשות בתפריט: 

פרוסות טונה אדומה טרייה 

ארטישוק מטוגן וגבינת מסקרפונה לימונית

פילה בר ים וירקות צלויים  

ממרח כוסברה ואגוזים, צ'ילי ומשמשים טריים

לצידן מככבות המנות האהובות: 

פולנטה, תפוחי אדמה שרופים על מצע איולי שמנת, ניוקי סלק המפורסם, קבב דגים עם סלט עגבניות ופלפל חריף צלוי, בראד פודינג עם גלידה ופירות יער וקוקטיילים מבית היוצר של ציונה. 

נתנאלה ממשיכה לפזר את הקסם הייחודי שלה: "אני מרגישה שנולדתי לארח, עבורי זאת שליחות, עם משמעות וערכים." 

 לסיכום: מקום ואוכל מעולים, ממליצה מאוד

  

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים