קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק עדשים כתומות וגזר

אין כמו מרק עדשים בימי החורף, מתכון קל להכנה וטעים מאוד.

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים:  אני נותנת כאן כמויות בסיס, אפשר להגדיל כמויות

  1. 1 כוס עדשים אדומות שטופות ומושרות במים לפחות חצי שעה
  2. 2 גזרים קלופים ומגורדים
  3. 1 בצל גדול קצוץ
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. לערבב תבלינים: 1/2 כפית מכל תבלין: מלח, כמון, פלפל שחור, אבקת מרק בטעם עוף
  6. מעט שמן לטיגון

הכנה:

  1. לסנן את העדשים ולשפוך לתוך סיר מתאים להביא לרתיחה של שתי דקות, להנמיך את האש
  2. בינתיים לחמם מעט שמן, להוסיף בצל ולטגן מעט, להוסיף גזר ולטגן ביחד כמה דקות
  3. להוסיף שום ותבלינים, לערבב היטב ולבשל ביחד 2-3 דקת
  4. לשפוך לתוך הסיר עם העדשים, לערבב ולהמשיך לבשל עד שהעדשים מוכנות, בערך חצי שעה – תטעמו.
  5. תגישו חם עם שקדי מרק, אני אוהבת לטבול לחם במרק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים