היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

יום הפסטה הבינלאומי בפיאצה גראנדה – מסעדה איטלקית כשרה בתל אביב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום הפסטה הבינלאומי בפיאצה גרנדה – מסעדה איטלקית כשרה בתל אביב, קלמן מגן 5 (מתחם שרונה, ת"א), הלקוחות ייהנו  מתפריט פסטות מיוחדות ובו 5 מנות ספיישל שיוגשו רק במהלך השבוע של 24.10 ועד ה – 29.10.

פיאצה גרנדה", (באיטלקית: "הכיכר הגדולה"), היא מסעדה איטלקית כשרה שנפתחה לאחרונה במתחם שרונה מרקט, תל אביב. והתפריט מציע  פיצה נפוליטנית אמיתית לצד מנות איטלקיות אמיתיות כמו: פסטות, דגים קינוחים, קפה ועוד.

מסעדת פיאצה גרנדה האיטלקית הכשרה החדשה, שנפתחה לאחרונה במתחם שרונה בתל אביב, משיקה תפריט מיוחד ולא שגרתי שיציע 5 מנות פסטה (בנוסף על התפריט הקיים), לציון היום המיוחד, האהוב על אנשים רבים ברחבי העולם. התפריט כולל את המנות הבאות: 

פסטה קצ'יו אה פפה –  פסטה לינגוויני עם שמן זית. גבינת פקורינו רומנו והרבה פלפל שחור – 69 שקלים

פסטה שחורה עם דג ים – פסטה חונקי כמרים בצבע שחור עם נתחי דג דניס . חמאה. מרווה. זיתים ירוקים. שעועית ירוקה .שרי ופטרוזליה מעל (96 שקלים)

פסטה עם בורטה – קרעי פסטה עם עגבניות שרי. בזיליקום . שמן זית וכדור בורטה ממולא שמנת מעל – 87 שקלים

פסטה רדיאטורית עם קרם ברוקולי. זוקיני. תרד ומנגולד. עם חתיכות שומר. צלפים וגבינת פקורינו רומנו מעל  – 78 שקלים

ניוקי סלק ממולא גבינות –כדורי ניוקי סלק ממוליאים בגבינות ריקוטה ופרמז'ן ברוטב שמנת בזיליקום – 78 שקלים

מבחר קינוחים טעימים

לדברי ערן הרשקוביץ, הבעלים של פיאצה גרנדה, "אין ספק שהפסטה היא אחד המאכלים האהובים ביותר על צרכני האוכל ברחבי העולם וגם בישראל, לכן אנו שמחים להשיק תפריט פסטה מיוחד שיוגש לאורך שבוע שלם. הרשקוביץ מוסיף כי מסקר פנימי שקיימנו בתחום הזמנת פסטה במסעדה עולים נתונים מפתיעים: ראשית – הישראלים בוחרים את הפסטה לפי סוגר הרוטב. סוג הפסטה הנמכר ביותר במסעדות בישראל הוא הפטוצ'יני והרוטב הנמכר ביותר בישראל הוא רוטב העגבניות המסורתי. בקטגוריית הרביולי – הרביולי בטטה הוא המוביל בפער גדול מאוד על רביולי הגבינות.

שם המסעדה נבחר בשל הרחבה הגדולה שמחוץ למסעדה, המזכירה את האווירה השמחה והצבעונית במסעדות שברחובות איטליה ובכיכרותיה היפהפיות. מאחורי הקמת המסעדה עומדים היזם הקולינארי ערן הרשקוביץ  ושף המטבח האיטלקי מנה שטרום, שחברו יחד והקימו מסעדה המתאימה לכל הגילאים ולכל סגנון של בילוי: משפחתי, רומנטי, חברי או עסקי.

'פיאצה גרנדה' – הכיכר הגדולה, רחוב קלמן מגן 5, (מתחם שרונה מרקט תל אביב)

שעות פתיחה: 

  • ימים ראשון – חמישי 10:00 – 23:00
    שישי – 10:00 – 15:30 
  • שבת: : 20:45 – חצות

בכשרות הרבנות תל אביב

לפרטים נוספים : 03-671-4653.

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים