היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה עם פצפוצי שוקולד – תמיד טוב שיש בבית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אני אוהבת מאוד עוגות בחושות, את העוגה הזו אפשר להשאיר כמו שהיא או להוסיף לה פצפוצי שוקולד, עוגה פשוטה וקלה להכנה, תמיד טוב שתהיה עוגה כזו בבית.
  1. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות אינגליש קייק, או תבנית אחת חד פעמית רגילה משומנות.
  2. לאפות בחום 160 מעלות בערך 40 דקות, לבדוק עם קיסם.
  3. לאחר האפייה, לקרר מעט ולעטוף מיד בניילון נצמד כדי שהעוגה תישאר רכה
מצרכים:
  1. 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה או קמח תופח – להעביר את הקמח במסננת
  2. 4 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 1 כוס מיץ תפוזים
  6. 1 שקית סוכר וניל
  7. 1 כוס פצפוצי שוקולד

הכנה:

  1. להכניס לקערה נפרדת: קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל לערבב
  2. בקערה נפרדת: להקציף 3 דקות ביצים עם סוכר, להוסיף מיץ ואת השמן ולערבב
  3. להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
  4. לשפוך לתבנית ולאפות
  5. לא לייבש את העוגה, אצלי הספיקו 40 דקות.

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים