אני אוהבת מאוד עוגות בחושות, את העוגה הזו אפשר להשאיר כמו שהיא או להוסיף לה פצפוצי שוקולד, עוגה פשוטה וקלה להכנה, תמיד טוב שתהיה עוגה כזו בבית.
- אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות אינגליש קייק, או תבנית אחת חד פעמית רגילה משומנות.
- לאפות בחום 160 מעלות בערך 40 דקות, לבדוק עם קיסם.
- לאחר האפייה, לקרר מעט ולעטוף מיד בניילון נצמד כדי שהעוגה תישאר רכה
מצרכים:
- 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה או קמח תופח – להעביר את הקמח במסננת
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס פצפוצי שוקולד
הכנה:
- להכניס לקערה נפרדת: קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל ופצפוצי שוקולד, לערבב
- בקערה נפרדת: להקציף 3 דקות ביצים עם סוכר, להוסיף מיץ ואת השמן ולערבב
- להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
- לשפוך לתבנית ולאפות
- לא לייבש את העוגה, אצלי הספיקו 40 דקות.