מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה עם פצפוצי שוקולד – תמיד טוב שיש בבית

אני אוהבת מאוד עוגות בחושות, את העוגה הזו אפשר להשאיר כמו שהיא או להוסיף לה פצפוצי שוקולד, עוגה פשוטה וקלה להכנה, תמיד טוב שתהיה עוגה כזו בבית.
  1. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות אינגליש קייק, או תבנית אחת חד פעמית רגילה משומנות.
  2. לאפות בחום 160 מעלות בערך 40 דקות, לבדוק עם קיסם.
  3. לאחר האפייה, לקרר מעט ולעטוף מיד בניילון נצמד כדי שהעוגה תישאר רכה
מצרכים:
  1. 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה או קמח תופח – להעביר את הקמח במסננת
  2. 4 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 1 כוס מיץ תפוזים
  6. 1 שקית סוכר וניל
  7. 1 כוס פצפוצי שוקולד

הכנה:

  1. להכניס לקערה נפרדת: קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל ופצפוצי שוקולד, לערבב
  2. בקערה נפרדת: להקציף 3 דקות ביצים עם סוכר, להוסיף מיץ ואת השמן ולערבב
  3. להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
  4. לשפוך לתבנית ולאפות
  5. לא לייבש את העוגה, אצלי הספיקו 40 דקות.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים