היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פסטות פרימיום טריות של חברת פסטה ריקו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

                                                                                          פסטה פרימיום טרייה חדשה של חברת "פסטה ריקו" כובשת את המקררים. רוצו לקנות, מוצרים מעולים וטעימים ובכלום עבודה יש לכם מנות טעימות.   

לפני שאפרט, קבלתי את המוצרים לסקירה, מתכונים שלי שבהמשך.

חברת פסטה ריקו, החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה ומשווקת מוצרי מזון מאיטליה, בהם רטבים, קמחים, אורז ועוגיות, משיקה סדרת מוצרים חדשה שטרם נראתה ברמתה על המדפים בישראל: פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה בקנה מידה עולמי, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית, מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, אינה דביקה ואינה מפרישה עמילן, השימוש במילויי הפסטה בירקות טריים בלבד, גבינות עשירות, ריקוטה 20% עשירה ואיכותית, בטטות מקורמלות, פטריות פורטובלו טריות ועוד. טעימה להפליא, משביעה ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר. סדרת המוצרים החדשה כוללת:

רביולי במילוי גבינות: פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי גבינת ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנה. רביולי טעים ועשיר להפליא משביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.

רביולי במילוי בטטה: פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי בטטה בצורת ריבוע משונן. רביולי עשיר, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב שמנת בטטה, שמנת וגראנה פדנה וכו'. 

רביולי תרד וגבינת ריקוטה: פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי ריקוטה ותרד. רביולי עשיר בגבינת ריקוטה ותרד, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב עגבניות, שמנת וגראנה פדנה וכו'.

פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין: פסטה מצוננת מחיטת דורום בצורת כיסונים מאורכים ייחודיים במילוי פטריות פורטובלו, כמהין וגבינת ריקוטה עשירה. בעל טעם וניחוח עשיר ומיוחד של כמהין. הפלין ניתן להכנה במים רותחים בהרתחה קצרה ונהדר להגשה עם רוטב אל אוליו, שמנת גראנה פדנו, רוזה וכו'.

סדרת הפסטה הטרייה של פסטה ריקו תשווק לרשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו: "אנו שמחים להשיק את סדרת המוצרים החדשה, ברמה ובאיכות שטרם נראו בישראל, להשפיע ולשנות את חוקי המשחק. למדנו כי הצרכן אוהב ומעריך אוכל טוב ומוצרי איכות. בכוונתנו להמשיך לייצר ולהביא מגוון מוצרי איכות מהמטבח האיטלקי, שפונים לקהל הפודי אוהב האיכות". 

חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד. 

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 24 ₪ – 27 ₪ לאריזת 330 גרם

להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

אני דגמתי ריביולי במילוי גבינות ופלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין, שתי הפסטות מעולות, מהירות הכנה, טעימות מאוד.

את הפלין פטריות הכנתי עם פטריות וקרם קוקוס:

לחמם שמן זית ומעט חמאה, להוסיף בצל קצוץ ושום, לערבב, להוסיף פטריות טריות חתוכות, 3 תיבוליות: שום ופטרוזיליה, פטריות ובזיליקום, לערבב היטב, להוסיף קופסה קרם קוקוס, מעט מלח, פלפל שחור גרוס, להביא לרתיחה עדינה. תוך כדי להכין את הריביולי לפי הוראות היצרן, לסנן ולשפוך מעל הרוטב,לערבב ולהגיש חם.

את הריביולי הכנתי ברוטב אדום:

לחמם שמן זית ומעט חמאה, להוסיף בצל קצוץ ושום, לערבב, להוסיף עגבניות  היטב, להוסיף מעט מלח, פלפל שחור גרוס, להביא לרתיחה עדינה, תוך כדי להכין את הפלין לפי הוראות היצרן, לסנן ולשפוך מעל הרוטב, לערבב ולהגיש חם.

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. הפלין פטריות יצא מצוין, מאוד ממליץ על תיבול חרפרף של פלפל שחור גרוס.

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: