הערות מקדימות:
- תבנית אפיה עגולה גודל 24, או מרובעת, אני הכנתי בתבנית בגודל 36X27
- פירורים מביסקוויטים רגילים, אפשר שוקולד, אפשר עוגיות רגילות, אפשר עוגיות של פסח שנשארו
- אין סוכר במתכון מי שרוצה יכול להוסיף
- העוגה מוכנה לאחר כמה שעות במקרר
מצרכים:
- שרוול אחד של ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה מומסת
- 2 שמנת מתוקה
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 כפית תמצית וניל
הכנה:
- לרסק במעבד מזון: ביסקוויטים, להוסיף חמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
- לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית, את השאר לשמור לציפוי
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצפת יציבה, להוסיף גבינה ותמצית וניל, לערבב היטב
- לשפוך את התערובת מעל הפירורים, לפזר מעל את הפירורים ששמרנו
- לכסות ולשמור במקרר לפחות כמה שעות לייצוג, עדיף לילה שלם
עוד עוגות גבינה ללא אפיה:
2 תגובות
עשיתי העוגה ללא הקורנפלור ויצאה מעולה.תודה!
האם מותר להשתמש בקורנפלור ללא בישול?
היי כן, אפשר לוותר, ניסיתי גם ללא ויצאה טובה.