היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה פירורי ביסקוויטים – ללא אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הערות מקדימות:

תבנית אפיה עגולה גודל 24, או מרובעת, מרופדת בנייר אפייה
פירורים מביסקוויטים בטעם שוקולד, אפשר רגילים
אין סוכר במתכון מי שרוצה יכול להוסיף
עוגה מוכנה לאחר כמה שעות במקרר

מצרכים:
  1. שרוול אחד של ביסקוויטים
  2. 100 גרם חמאה מומסת
  3. 1 שמנת מתוקה
  4. 1 אינסטנט פודינג וניל
  5. 1/2 כוס חלב
  6. 750 גרם גבינה לבנה 5%
  7. 2 כפות שטוחות קורפלור
  8. 1 כפית תמצית וניל
הכנה:
  1. לרסק במעבד מזון: ביסקוויטים וחמאה 
  2. לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית, את השאר לשמור לציפוי
  3. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצפת יציבה
  4. להוסיף גבינה קורנפלור ותמצית וניל, לערבב היטב
  5. לשפוך את התערובת בתבנית, לפזר מעל את הפירורים ששמרנו
  6. לכסות ולשמור במקרר לפחות כמה שעות לייצוג, עדיף לילה שלם

עוד עוגות גבינה ללא אפיה:

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. עשיתי העוגה ללא הקורנפלור ויצאה מעולה.תודה!
    האם מותר להשתמש בקורנפלור ללא בישול?

השאר תגובה

Translate »
%d בלוגרים אהבו את זה: