מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

Beach Club Haifa – מסעדת שף חדשה על חוף הים בחיפה

הוזמנתי השבוע למסיבת עיתונאים ואנשי תקשורת להשקת מסעדת שף Beach Club Haifa בחיפה.

 הצילום נלקח מהבלוג של יפה גביש

המסעדה שוכנת על חוף הים של חיפה, טיילת דדו, מביאה את מיקונוס קרוב לבית: מעוצבת ומזכירה טברנות ביוון, המטבח פתוח מה שאיפשר לנו לראות את השף בהכנת האוכל. ממול נוף ובריזת הים, החוף הומה אדם, מקסים.

אחרי תקופה ארוכה של הקורונה, שמחתי להגיע להשקה, את פנינו קבלו ספיר ממן מבעלי המסעדה, לימור כרסנטי ומירי אברהם ממונות על היח"צ שסיפרו על הקונספט של המסעדה והשיתוף עם מועדון הגלישה "CLUB SURF" שללא ספק, שילוב מושלם בין אוכל, אווירה וגלישה. 

העיצוב היחודי והקולינריה המשובחת מהווים את המתכון לחוויה משכרת חושים – בואו ותהנו.

המסעדה ללא ספק בשורה קולינרית חדשה שאני בטוחה שתכבוש את ליבם של תושבי הצפון. המסעדה בשיתוף "לחם ארז" שממוקמת בדרומה של טיילת חוף דדו, ומעוצבת עם מטבח פתוח מצד אחד ועם נוף ישיר על חוף הים הסמוך. בנוסף המסעדה פועלת בשיתוף עם מועדות הגלישה Club Surt – שילוב מושלם בין אוכל, אווירה וגלישה.

גולת הכותרת של המסעדה היא מטבח פתוח שבו המנות מבושלות אל מול עיני הסועדים, מה שמספק שקיפות מלאה וביטחון באיכות מוצרי הגל והמנות המוגשות במסעדה, לצד טאבון הממוקם במרכז של המסעדה ובו נאפים במקום בצקים ומנות שונות ומפתיעות שאין למצוא בכל מקור אחר. המטובח מבוסס על סגנון קולינרי "ישראלי חצוף" בדגש על מנות ראשונות ומוקפדות ודגים טריים מהים ועוד שלל מנות עיקריות עם הצבעים, הניחוחות והטעימים שבהם תתאהבו מהשנייה הראשונה. בנוסף המסעדה מציעה אפשרות לקיום אירועי שף של עד 80 מוזמנים עם תפריט בהזמנה איית, עם אוירה צעירה ומזמינה מול החוף היפה בעיר חיפה. על התפריט אמון השף דודי הרוש שמפקח ודוחף לחדשנות קולינרית ולאיכות המזון הגבוהה ביותר.

השף דודי הרוש

בתפריט של המסעדה: סלטים, ביצים, גבינות, קונפיטורות, כריכים ועוד, קרפצ'יו, פיצות, פסטות ורביולי, מבחר דגים, סטייק אנטריקוט, קבבוני טלה ועוד, ארוחות ילדים, שייקים, משקאות: בירות ויינות, וקינוחים שווים.

הוגש לנו יין לבן ירדן שרדונה צונן וקליל, מתאים למאכלי דגים ובצקים, אינני חסידה של יינות, אבל היין היה טעים לי.

לשולחן מגיעות פוקאצ'ות חמות מהטאבון, בשמן זית ומלח גס לצד מטבלים, לטבול ולהנות.

סלט מרענן, קינואה עם קוביות סלק, חמוציות, בצל סגול, עשבי תיבול וגבינה, מנה טעימה מאוד.

פטאייר בטטה וגבינות – מאפה במילוי גבינות עיזים, מוצרלה, שקדים ובשמל, רוטב רוקפור לצד סלט רוקט אגסים ושבבי רוקפור, מנה מיוחדת וטעימה. 

קרפצ'יו בקר בתיבול שמן זית, בלסמי מצומצם, ארטישוק, עלי רוקט וצנונית.

ריזוטו פטריות שונות, ערמונים, אספרגוס ונגיעות כמהין, מנה טעימה מאוד 

משאושה חציל קלוי וגרגרי חומוס, טחינה, שום קונפי, אריסה, סלסלת ורדה וביצה קשה, מנה מוכרת וטעימה 

פיצה ביץ' סטייל  מבצק איטלקי אפוי בטאבון, פטריות טריות, קרם פטריות, מוצרלה, פרמזן, עלי רוקט ושמן כמהין, גם טעימה מאוד

פלטת דגים: דגי ים טריים, צ'יפס ורוטב קיסר, מנה עשירה ובכמות גדולה שמתאימה למספר סועדים, מנה טעימה. עם השף דודי הרוש.

ע

כדורי ארנצ'יני: כדורי ריזוטו במילוי גבינות עטופים בציפוי פריך ברוטב רוזה ופרמזן

והקינוח הטעים והמושחת: מאפה בייגלה בעבודת יד אפוי בטאבון במילוי שוקולד ואגוזים, בוטנים וריבה, מוגש עם גלידה וקצפת, קרמל מלוח וקראמבל 

המסעדה מתחייבת לפעול בהתאם לתפיסת עולם ערכית שכוללת התחייבות:

לאהבה: מתחייבים לפעול מתוך אהבה לתחום המזון ואהבה ללקוחות.   

לחוויית לקוח: מתחייבים לספק לכל אורח את חוויית האירוח והבילוי המשותף מהמובילות בישראל. 

שקיפות: מטבח פתוח ואסתטי, בישול מול הלקוח מהווה שקיפות מלאה במוצרי הגלם ובמנות שמגישים במסעדה. 

כתובת המסעדה: ביץ קלאב חיפה, רחוב יוחאי בן נון, טלפון: 04-6626791

בקרו באתר:  https://www.facebook.com/Beachclubhaifa/posts/121398059938153/

  

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים