מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

הדור הבא של ויטמינצ'יק: 50% פחות סוכר

חדש על המדפים של אסם ובשורה משמחת לאוהבי ויטמינצ'יק: אסם משיקה סדרה חדשה של המותג ויטמינצ'יק, עם 50% פחות סוכר לכל כוס משקה (ביחס למתכון הקיים) ובתוספת מתיקות של רכז פרי המונק, אסם הצליחה להפחית את כמות הסוכר על ידי שימוש ברכז פרי המונק (הנזיר). הפרי גדל ברובו בסין, וידוע גם בשם "לו האן גואו". הפרי מתוק מאוד למרות שכמות הסוכר בו אינה גבוהה, וזאת בזכות מרכיב נוסף בעל מתיקות גבוהה שמצוי בפרי. בזכות מתיקותו העזה שמוספת לויטמינצ'יק 50% פחות סוכר מתאפשרת מתיקות במשקה המוכן למרות רמת הסוכר המופחתת.
השקת המוצרים היא צעד נוסף במימוש התחייבותה של אסם לשיפור הערכים התזונתיים של מוצרי החברה.


הסדרה החדשה תגיע בטעמי תפוח, פטל וענבים, בדומה לשלושת הטעמים המובילים של ויטמינצ'יק הקיים

ויטמינצ'יק 50% פחות סוכר יוצא לשוק לאחר תקופה ארוכה שבה פעל צוות החברה להביא מוצר עם פחות סוכר, מתוק וטעים וללא שימוש בממתיקים מלאכותיים. האתגר העיקרי היה להפחית את כמות הסוכר תוך שמירה גם על המתיקות וגם על הצבע, שמגיע ממקור טבעי. 
סדרת המוצרים החדשה תשווק בבקבוק חדש של חצי ליטר. בזכות ריכוז הסירופ הגבוה, ניתן להכין 40 כוסות משקה מוכן, בדיוק כמו בבקבוק של 1 ליטר. כדי להכין כוס משקה יש לערבב רבע כוס סירופ עם 4 כוסות מים קרים. אפשר לערבב עם סודה וחמותי מפזרת ויטמינצ'יק פטל על יוגורט…

ויטמינצ'יק 50% פחות סוכר בטעמי פטל ותפוח – בכשרות בד"ץ ורבנות עפולה
ויטמינצ'יק 50% פחות סוכר בטעם ענבים בכשרות רבנות עפולה

להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים