מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

שקשוקה ירוקה מתכון בריא וקל להכנה

לפחות פעם בשבוע, יוצא לי שאני מכינה שקשוקה, בדרך כלל אדומה, עם עגבניות, אבל כשבא לי לגוון, אז אני מכינה שקשוקה ירוקה, מעלי מנגולד ובצל ירוק. כמו כל המתכונים שלי, גם המתכון הזה קל להכנה, מטגנת בצל, קוצצת את הירוקים ומוסיפה, תבלינים מלח ופלפל וביצים, וזהו ויש לכם שקשוקה טעימה ומזינה, רק תביאו את הלחם את הפיתה. בקשר לביצים, אני אוהבת את החלמונים כשהם רכים, אחרים אוהבים קשים, לכן לאחר שאני מוסיפה את הביצים, אני מכסה את המחבת כמה דקות על מנת שהחלמונים יתבשלו. 

סרטון קצר על תהליך ההכנה 

מצרכים:

  1. 1 בצל גדול קצוץ 
  2. חבילה עלי מנגולד שטופים וקצוצים 
  3. חבילה בצל ירוק שטוף וקצוץ 
  4. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפל ירוק חריף 
  5. מלח ופלפל שחור לפי הטעם 
  6. אפשר להוסיף שום, כרישה.

הכנה:

  1. לחמם מעט שמן במחבת, להוסיף בצל יבש וירוק ולאדות 
  2. להוסיף את עלי המנגולד, המלח ופלפל לערבב ולאדות עד שהנפח יורד 
  3. לעשות גומות ולהוסיף ביצים לפי מספר הסועדים 
  4. לפזר מעל מלח ופפריקה אדומה חריפה או מתוקה 
  5. לכסות את המחבת ולבשל כמה דקות עד למידת עשייה של החלמונים שאתם אוהבים 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים