היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

שקשוקה ירוקה מתכון בריא וקל להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לפחות פעם בשבוע, יוצא לי שאני מכינה שקשוקה, בדרך כלל אדומה, עם עגבניות, אבל כשבא לי לגוון, אז אני מכינה שקשוקה ירוקה, מעלי מנגולד ובצל ירוק. כמו כל המתכונים שלי, גם המתכון הזה קל להכנה, מטגנת בצל, קוצצת את הירוקים ומוסיפה, תבלינים מלח ופלפל וביצים, וזהו ויש לכם שקשוקה טעימה ומזינה, רק תביאו את הלחם את הפיתה. בקשר לביצים, אני אוהבת את החלמונים כשהם רכים, אחרים אוהבים קשים, לכן לאחר שאני מוסיפה את הביצים, אני מכסה את המחבת כמה דקות על מנת שהחלמונים יתבשלו. 

סרטון קצר על תהליך ההכנה 

מצרכים:

  1. 1 בצל גדול קצוץ 
  2. חבילה עלי מנגולד שטופים וקצוצים 
  3. חבילה בצל ירוק שטוף וקצוץ 
  4. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפל ירוק חריף 
  5. מלח ופלפל שחור לפי הטעם 
  6. אפשר להוסיף שום, כרישה.

הכנה:

  1. לחמם מעט שמן במחבת, להוסיף בצל יבש וירוק ולאדות 
  2. להוסיף את עלי המנגולד, המלח ופלפל לערבב ולאדות עד שהנפח יורד 
  3. לעשות גומות ולהוסיף ביצים לפי מספר הסועדים 
  4. לפזר מעל מלח ופפריקה אדומה חריפה או מתוקה 
  5. לכסות את המחבת ולבשל כמה דקות עד למידת עשייה של החלמונים שאתם אוהבים 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים