הוזמנתי להשתתף בסדנא חווייתית ביער הקקאו בירושלים, בה למדנו על תהליך ייצור השוקולד, סיירנו במפעל, וכל אחד מאתנו הכין 32 פרלינים בשלל מילויים מיוחדים, טעימים ומגוונים.
בסדנה עובדים עם תבניות חדשות ואיכותיות ועם חומרי גלם טבעיים ומשובחים, כך שהפרלינים שמכינים יהיו מקצועיים ביותר. בסוף הסדנה כל משתתף יצא עם שתי קופסאות פרלינים יפהפיות בשווי 160 ש”ח שיכולות לשמש כמתנה.
הסדנה אורכת כשעה וחצי ומתאימה מגיל שלוש (עם הורה מלווה), מחיר למשתתף- 140 ₪
יש גם סדנת שוקולד מורחבת: סדנא כיפית במיוחד בה מקבלים רקע על ייצור השוקולד ועל העבודה איתו. השוקולד מגיע מטומפרר ומוכן לעבודה כאשר בסדנה לומדים איך למלא, להכין, להוסיף ובעיקר להתלכלך. מדובר בסדנא חווייתית שאינה מיועדת ללימוד מעמיק.
הסדנה אורכת כשעתיים ומיועדת למבוגרים בלבד, מחיר למשתתף- 250 ₪.
סדנת שוקולד ואלכוהול:
סדנה חווייתית ומלאת טעימות של שוקולד, קוקטיילים וכל המקומות שבהם הם נפגשים, בנוסף, המשתתפים ישקשקו, ימיסו ויערבבו, ישתו שוטים מכוסות שוקולד ויקנחו בשוקו חם ואלכוהולי.
הסדנה בהנחיית הילת – בעלת תעודת ברמנית ומנחת סדנאות אלכוהול ב”מיזוג”.
הסדנה אורכת כשעתיים ומיועדת למבוגרים בלבד, מחיר למשתתף- 220 ₪
המלצה שלי: סדנא כיפית ומומלצת, חגיגה לאוהבי השוקולד
יער הקקאו, בוטיק שוקולד, מפעל שוקולד בוטיק, רחוב פועלי צדק 2, קומה 2 ירושלים
הכנסו לאתר: www.yaaracacao.co.il
לאינסטגרם- www.instagram.com/yaar_acacao