מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

סדנת פרלינים ביער הקקאו בירושלים

הוזמנתי להשתתף בסדנא חווייתית ביער הקקאו בירושלים, בה למדנו על תהליך ייצור השוקולד, סיירנו במפעל, וכל אחד מאתנו הכין 32 פרלינים בשלל מילויים מיוחדים, טעימים ומגוונים.

בסדנה עובדים עם תבניות חדשות ואיכותיות ועם חומרי גלם טבעיים ומשובחים, כך שהפרלינים שמכינים יהיו מקצועיים ביותר. בסוף הסדנה כל משתתף יצא עם שתי קופסאות פרלינים יפהפיות בשווי 160 ש”ח שיכולות לשמש כמתנה.

 

הסדנה אורכת כשעה וחצי ומתאימה מגיל שלוש (עם הורה מלווה), מחיר למשתתף- 140 ₪

יש גם סדנת שוקולד מורחבת: סדנא כיפית במיוחד בה מקבלים רקע על ייצור השוקולד ועל העבודה איתו. השוקולד מגיע מטומפרר ומוכן לעבודה כאשר בסדנה לומדים איך למלא, להכין, להוסיף ובעיקר להתלכלך. מדובר בסדנא חווייתית שאינה מיועדת ללימוד מעמיק. 

הסדנה אורכת כשעתיים ומיועדת למבוגרים בלבד,  מחיר למשתתף- 250 ₪.

סדנת שוקולד ואלכוהול:

סדנה חווייתית ומלאת טעימות של שוקולד, קוקטיילים וכל המקומות שבהם הם נפגשים, בנוסף, המשתתפים ישקשקו, ימיסו ויערבבו, ישתו שוטים מכוסות שוקולד ויקנחו בשוקו חם ואלכוהולי.

הסדנה בהנחיית הילת – בעלת תעודת ברמנית ומנחת סדנאות אלכוהול ב”מיזוג”.

הסדנה אורכת כשעתיים ומיועדת למבוגרים בלבד, מחיר למשתתף- 220 ₪

המלצה שלי: סדנא כיפית ומומלצת, חגיגה לאוהבי השוקולד

יער הקקאו, בוטיק שוקולד, מפעל שוקולד בוטיק, רחוב פועלי צדק 2, קומה 2 ירושלים

הכנסו לאתר: www.yaaracacao.co.il

לאינסטגרם- www.instagram.com/yaar_acacao

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים