ראיתם את הפרסומת בטלוויזיה של קונכיות פתיתים של אסם? המוצרים הגיעו גם אלי לסקירה.
מוצר טעים, מהיר הכנה, ממליצה מאוד, אני הוספתי את הקונכיות למרק וגם הכנתי תבשיל עם ירקות. שניהם היו לנו טעימים. בני הבית אמרו שלהוסיף סחוג מקפיץ את התבשיל.
הוספה למרק זה הכי קל, מכינים מרק מכל סוג שהוא ולקראת הסוף כי הקונכיות לא מצריכות בישול ארוך, מוסיפים אותן.
- 1 חבילה קונכיות פתיתים, יש קלאסי ויש עם תרד ואפשר לערבב
- 1 גזר, 1 גמבה, 1 בצל, 1 פלפל כתום/צהוב חתוכים לקוביות
- תבלינים: כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט תבלין קארי
- מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל שאטא גרוס
- מים רותחים – הכמות לפי ההוראות שמופיעות על גבי האריזה
הכנה:
- מטגנים בצל רק עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הירקות
- מערבבים ומטגנים הכל ביחד, בערך 10 דקות, מוסיפים תבלינים, מערבבים
- מוסיפים את הקונכיות, מערבבים ומטגנים ביחד כמה דקות, אם יבש, אפשר להוסיף מעט מים
- מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 6-7 דקות בסיר לא מכוסה
תגובה אחת
שלום לך, היכן ניתן לקנות את הפסטה קונכיות הנכד מאד אוהב