מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קונכיות פתיתים של אסם – מוצר חדש

ראיתם את הפרסומת בטלוויזיה של קונכיות פתיתים של אסם? המוצרים הגיעו גם אלי לסקירה.
מוצר טעים, מהיר הכנה, ממליצה מאוד, אני הוספתי את הקונכיות למרק וגם הכנתי תבשיל עם ירקות. שניהם היו לנו טעימים. בני הבית אמרו שלהוסיף סחוג מקפיץ את התבשיל.
הוספה למרק זה הכי קל, מכינים מרק מכל סוג שהוא ולקראת הסוף כי הקונכיות לא מצריכות בישול ארוך, מוסיפים אותן.

הוראות הכנה לתבשיל עם ירקות: 

  1. 1 חבילה קונכיות פתיתים, יש קלאסי ויש עם תרד ואפשר לערבב
  2. 1 גזר, 1 גמבה, 1 בצל, 1 פלפל כתום/צהוב חתוכים לקוביות
  3. תבלינים: כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט תבלין קארי
  4. מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל שאטא גרוס
  5. מים רותחים – הכמות לפי ההוראות שמופיעות על גבי האריזה
הכנה:
  1. מטגנים בצל רק עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הירקות
  2. מערבבים ומטגנים הכל ביחד, בערך 10 דקות, מוסיפים תבלינים, מערבבים
  3. מוסיפים את הקונכיות, מערבבים ומטגנים ביחד כמה דקות, אם יבש, אפשר להוסיף מעט מים
  4. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 6-7 דקות בסיר לא מכוסה

תגובה אחת

  1. שלום לך, היכן ניתן לקנות את הפסטה קונכיות הנכד מאד אוהב

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

קובה חמו

קובה צהובה שקרויה קובה חמו, על שם האחים יצחק וחמו דוגה שכנראה מהקסטל, הקובות גדולות במיוחד, מתבשלות במרק צהוב עם חומוס, לומר את האמת, הרבה

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים