היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל.

גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל ואמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים…

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
חפשו אותי גם באינסטגרם
חפשו אותי גם בפייסבוק

קונכיות פתיתים של אסם – מוצר חדש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
ראיתם את הפרסומת בטלוויזיה של קונכיות פתיתים של אסם? המוצרים הגיעו גם אלי לסקירה.
מוצר טעים, מהיר הכנה, ממליצה מאוד, אני הוספתי את הקונכיות למרק וגם הכנתי תבשיל עם ירקות. שניהם היו לנו טעימים. בני הבית אמרו שלהוסיף סחוג מקפיץ את התבשיל.
הוספה למרק זה הכי קל, מכינים מרק מכל סוג שהוא ולקראת הסוף כי הקונכיות לא מצריכות בישול ארוך, מוסיפים אותן.
הוראות הכנה לתבשיל עם ירקות:

  1. 1 חבילה קונכיות פתיתים, יש קלאסי ויש עם תרד ואפשר לערבב
  2. 1 גזר, 1 גמבה, 1 בצל, 1 פלפל כתום/צהוב חתוכים לקוביות
  3. תבלינים: כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט תבלין קארי
  4. מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל שאטא גרוס
  5. מים רותחים – הכמות לפי ההוראות שמופיעות על גבי האריזה
הכנה:
  1. מטגנים בצל רק עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הירקות
  2. מערבבים ומטגנים הכל ביחד, בערך 10 דקות, מוסיפים תבלינים, מערבבים
  3. מוסיפים את הקונכיות, מערבבים ומטגנים ביחד כמה דקות, אם יבש, אפשר להוסיף מעט מים
  4. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 6-7 דקות בסיר לא מכוסה
Translate »