היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מקרוני ופסטה לפי מתכון של אמא שלי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את המקרוני והפסטה אני לא מבשלת לפי הוראות היצרן, אלא לפי מתכון של אמא שלי. קל להכנה והכי טעים וביתי.

סרטון קצר על התהליך:

מצרכים:

  1. 1 חבילה  מקרוני או פסטה – את המקרוני אני חוצה לשניים
  2. 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות 
  3. 1 בצל גדול קצוץ
  4. מלח פפריקה מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם
  5. מעט שמן לטיגון
  6. 2-3 כוסות מים רותחים

הכנה:

  1. בסיר  מתאים לחמם שמן, להוסיף בצל, להשחים
  2. להוסיף רסק עגבניות ותבלינים, לערבב, להוסיף בזהירות 2 כוסות מים, להביא לרתיחה
  3. להוסיף את המקרוני/פסטה, לערבב היטב, המים צריכים לכסות את המקרוני, אם לא, להוסיף עוד
  4. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהמקרוני/פסטה מוכנים, בערך 20 דקות, לערבב כל כמה דקות

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים