את המקרוני והפסטה אני לא מבשלת לפי הוראות היצרן, אלא לפי מתכון של אמא שלי. קל להכנה והכי טעים וביתי.
סרטון קצר על התהליך:
מצרכים:
- 1 חבילה מקרוני או פסטה – את המקרוני אני חוצה לשניים
- 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
- 1 בצל גדול קצוץ
- מלח פפריקה מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם
- מעט שמן לטיגון
- 2-3 כוסות מים רותחים
הכנה:
- בסיר מתאים לחמם שמן, להוסיף בצל, להשחים
- להוסיף רסק עגבניות ותבלינים, לערבב, להוסיף בזהירות 2 כוסות מים, להביא לרתיחה
- להוסיף את המקרוני/פסטה, לערבב היטב, המים צריכים לכסות את המקרוני, אם לא, להוסיף עוד
- להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהמקרוני/פסטה מוכנים, בערך 20 דקות, לערבב כל כמה דקות