מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מקרוני ופסטה לפי מתכון של אמא שלי

את המקרוני והפסטה אני לא מבשלת לפי הוראות היצרן, אלא לפי מתכון של אמא שלי. קל להכנה והכי טעים וביתי.

סרטון קצר על התהליך:

מצרכים:

  1. 1 חבילה  מקרוני או פסטה – את המקרוני אני חוצה לשניים
  2. 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות 
  3. 1 בצל גדול קצוץ
  4. מלח פפריקה מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם
  5. מעט שמן לטיגון
  6. 2-3 כוסות מים רותחים

הכנה:

  1. בסיר  מתאים לחמם שמן, להוסיף בצל, להשחים
  2. להוסיף רסק עגבניות ותבלינים, לערבב, להוסיף בזהירות 2 כוסות מים, להביא לרתיחה
  3. להוסיף את המקרוני/פסטה, לערבב היטב, המים צריכים לכסות את המקרוני, אם לא, להוסיף עוד
  4. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהמקרוני/פסטה מוכנים, בערך 20 דקות, לערבב כל כמה דקות

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים