עוגת גבינה כל כך טעימה וכל כך קלה להכנה.
מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר
- 1 קילו גבינה לבנה 5%
- 1 חבילה אינסטנט וניל
- 2 כפות קורנפלור
- מעט תמצית וניל
- 2 ביצים
- מי שאוהב יכול להוסיף: גרידת לימון וסוכר לפי הטעם
- 1 ביצה להברשה
הכנה:
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- לחלק את הבצק לשניים, את החלק הראשון לרדד מעט ולהניח בתבנית עם נייר אפייה
- גודל התבנית יהיה בגודל של הבצק, עם טיפה שוליים בצדדים
- לערבב היטב את המצרכים, מ-2-7, חוץ מהביצה להברשה ולהניח על הבצק
- את הבצק השני לחתוך לרצועות ולהניח שתי וערב מעל המילוי
- למרוח מעל ביצה ולאפות בחלק התחתון של התנור 30 דקות
- לאחר מכן להעלות לאמצע התנור ולאפות עד להזהבה של החלק העליון
- בהגשה לפזר מעל אבקת סוכר
2 תגובות
היי תודה.. גודל התבנית לפי גודל הבצק שיהיה בדיוק בגודל וטיפה שוליים בצדדים
שבוע טוב לך העוגה ניראת מגרה רוצה לדעת מה גודל התבנית .?