היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה על מצע בצק עלים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה כל כך טעימה וכל כך קלה להכנה. 

מצרכים:

  1. 1 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר
  2. 1 קילו גבינה לבנה 5%
  3. 1 חבילה אינסטנט וניל
  4. 2 כפות קורנפלור
  5. מעט תמצית וניל
  6. 2 ביצים
  7. מי שאוהב יכול להוסיף: גרידת לימון וסוכר לפי הטעם
  8. 1 ביצה להברשה

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לחלק את הבצק לשניים, את החלק הראשון לרדד מעט ולהניח בתבנית עם נייר אפייה
  3. גודל התבנית יהיה בגודל של הבצק, עם טיפה שוליים בצדדים
  4. לערבב היטב את המצרכים, מ-2-7, חוץ מהביצה להברשה ולהניח על הבצק
  5. את הבצק השני לחתוך לרצועות ולהניח שתי וערב מעל המילוי
  6. למרוח מעל ביצה ולאפות בחלק התחתון של התנור 30 דקות
  7. לאחר מכן להעלות לאמצע התנור ולאפות עד להזהבה של החלק העליון
  8. בהגשה לפזר מעל אבקת סוכר

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

  1. היי תודה.. גודל התבנית לפי גודל הבצק שיהיה בדיוק בגודל וטיפה שוליים בצדדים

  2. שבוע טוב לך העוגה ניראת מגרה רוצה לדעת מה גודל התבנית .?

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: