מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

השוקה – אתר של תוצרת חקלאית כחול לבן טרייה ואיכותית – הגיע גם לירושלים

'השוקה' – כובש את ירושלים – אתר של תוצרת חקלאית כחול לבן טרייה ואיכותית.

בואו לסייע ולחזק חקלאים ישראליים רבים שנקלעו לקשיים בשנה האחרונה ולרכוש תוצרת חקלאית מעולה, יד ראשונה מחקלאי במחירים סבירים ובשירות עד פתח הבית. התוצרת לא עומדת מספר ימים על המדף או מאוחסנת בתנאי אחסון לא מתאימים, השוקה הצליחו לפתח מערכת שמבטיחה לקט יומיומי של רוב הפירות והירקות הטריים מרחבי הארץ, שינוע, אריזה ומשלוח עד דלת הבית תוך 24 שעות מרגע ההזמנה כדי שנקבל את הפירות והירקות טריים ואיכותיים, תביטו בסרטון ותראו על מה אני מדברת.

הקורונה עדיין כאן והסגר השלישי על מדינת ישראל משפיע על כל משפחה במדינה, הרגלי הצריכה של הציבור הישראלי משתנים ובמקביל מובילים לשינויים מקצועיים בקרב עסקים רבים. 

עידן נתן (43), מבעלי אתר האינטרנט "השוקה", ירושלמי גאה, במקור והיום מתגורר ברמת גן, נשוי ואב לשלושה, הקים את אתר האינטרנט "השוקה" למכירת מוצרי מזון טריים למשרדי הייטק.

לאחרונה קיבלו ב'השוקה' לא מעט פניות מלקוחות ששמעו על הטרנד וביקשו את האפשרות להזמין גם פירות וירקות מובחרים וטריים הביתה. ב'השוקה' הרימו את הכפפה ופתחו קו מיוחד לירושלים המביא את ההזמנות בימים שני עד שישי בבוקר שלמחרת. גם בירושלים, כמו בארץ ובעולם משתנים הרגלי הצריכה, ועם הפיכתו של שוק מחנה יהודה ל"תיירותי" יותר,  יכולים הירושלמים, כמו התל-אביבים שגילו מזמן את הנוחות בקניית פירות וירקות טריים באינטרנט, להזמין פירות וירקות טריים און-ליין ולקבל עד פתח הבית תוצרת חקלאית טרייה ישירות מהחקלאי לצרכן.

בעקבות הקורונה זיהה עידן צורך מרכזי של משקי הבית בישראל ופתח מרכז ליקוט חדש המתמחה בליקוט של פירות וירקות טריים יד ראשונה מחקלאי, בימים אלה החל אתר 'השוקה' לפעול גם בירושלים. עבור עידן זו סגירת מעגל המלווה בזיכרונות ילדות משוק מחנה יהודה.

אתר 'השוקה' שם דגש על תוצרת חקלאית, מקומית, טרייה ואיכותית לצד חיזוק חקלאי ישראל – "יד ראשונה מחקלאי", במחירים מצוינים ובשירות עד פתח הבית.

מיזם אתר הצרכנות האינטרנטי פועל כבר כשש שנים בדגש על לקוחות בוטיק וחברות שביקשו לקבל מוצרי מזון איכותיים ישירות למשרדים או לבתים. "משבר הקורונה חידד לי את הצורך שחייבים להנגיש את התוצרת החקלאית הישראלית לצרכן, לקצר את מסע הייסורים של התוצרת מהחקלאי דרך המשווקים, מדפי הירקנים ועד הבית "בניגוד לירקנים השכונתיים, לסופרמרקטים רבים ולאתרי סחר שונים, אצלנו 'הסחורה' לא עומדת מספר ימים על המדף או מאוחסנת בתנאי אחסון לא מתאימים. הצלחנו לפתח מערכת שמבטיחה לקט יומיומי של רוב הפירות והירקות הטריים מרחבי הארץ, שינוע, אריזה ומשלוח עד דלת הבית תוך 24 שעות מרגע ההזמנה וכך הציבור מקבל את הפירות והירקות טריים ואיכותיים עד הבית ובמקביל מצליח לסייע ולחזק חקלאים רבים שנקלעו לקשיים בשנה האחרונה" מסביר עידן.      

באתר, מגוון רחב ביותר של ירקות ופירות מובחרים לצד מוצרי מזון פרמיום. משלוחים כרגע מתקבלים במרכז הארץ, בשפלה, בגליל המערבי וכעת גם בירושלים, במגמה להתרחב לכל חלקי הארץ.  

כילד ירושלמי עידן לא שוכח את חוויות הקניות בשוק מחנה יהודה, כשהיה מתלווה לאביו בכל יום חמישי. "הזיכרון צרוב וחי אצלי, ירושלים הייתה ועודנה חלק מהותי במי שאני. היה לי חשוב לספק גם לירושלמים חוויה של שוק ססגוני, טרי בתוך קרטון גדוש בכל טוב הארץ שמגיע אליהם הביתה". לפני הקמת האתר חלפו במוחו של עידן רעיונות לפתיחת מיזם בשוק מחנה יהודה עצמו, אך לאחר חודשי עבודה מוצלחים החליט להגיע לירושלים עם המיזם המוצלח שלו, 'השוקה' אתר אינטרנט המתמחה באספקת תוצרת טרייה עד בית הלקוח. בנוסף ב'השוקה' עובדים על קו מוצרים ייחודי ready to cook, מארזים מוכנים להכנת מטעמים בשילוב מתכון מפורט של השף איציק חזות, הזדמנות נפלאה לכל בית להכין את מתכוני השף ללא בעיה וללא היערכות מוקדמת, הכל ארוז ומוכן להיכנס לסיר.

באתר השוקה : כל הפירות והירקות כשרים ומועשרים.

אפשר להזמין גם ערכות מוכנות להכנת מרקים: ערכות מרק כתום, ערכות מרקי חורף ועוד…

קבלו מתכון למרק הכי כתום של שף חזות מערכת המרק של 'השוקה' של השף שף איציק חזות. חזות הוא לא שף אינסטנט, הוא גם לא "אינסטגרם שף", כדוגמת אלה שצצים במחוזותינו. שף חזות, יודע לעשות פלאים עם חומרי הגלם  הטריים והאיכותיים של 'השוקה', אוחז בגישה ייחודית לאוכל ולנראות שלו. מאמין בבישול על טהרת חומרי גלם מקומיים, איכותיים שזה עתה נקטפו. לעולם לא יעבוד עם מזון מתועש או מעובד. עניין הטעם הינו סוגייה מהותית עבורו –  מנה תצא ממטבחו, רק אם היא משלבת בין תאווה לעין ולחך. שף חזות, סיים בהצטיינות את לימודיו לתואר "שף" בקורס של משרד התמ"ת, למד בבית ספר "בישולים" ובנוסף סיים את המסלול האקדמי של "תדמור" בתחום ניהול מזון ומשקאות, בוגר בית הספר לבישול בניו יורק (French Culinary Institute ) עבד במיטב המסעדות בארץ ובעולם וכמובן  כשף ראשי של מלונות יוקרה ומלונות בוטיק. כיום מחלק חזות את זמנו כיועץ קולינרי לבתי מזון ומסעדות, ומעביר את ידיעותיו בתחום ואת "האני מאמין" שלו גם במסגרת מכללות לבישול שמיועדות לנוער בסיכון.

מרכיבים:

  1. 2 בטטות קטנות
  2. 1 בצל לבן
  3. 2 גזרים
  4. 200 גרם דלעת / דלורית
  5. אצבע ג'ינגיר מגורד
  6. 1/4 כפית כורכום טחון
  7. 1 תפוז (מיץ וגרידה)

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות 2X2 ס"מ
  2. מחממים שמן זית בסיר ומאדים מעט את הגזרים והבצל.
  3. מוסיפים את שאר הירקות.
  4. מתבלים בכורכום, קורט מלח ופלפל.
  5. מוסיפים מים עד מעל לגובה הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 30 דקות עד להתרככות הירקות.
  6. בסיום, מוסיפים את מיץ וגרידת התפוז, מערבבים וטוחנים בבלנדר למרקם חלק.

לגיוון:

  • מגישים עם כף שמנת חמוצה מתובלת בעירית.
  • בזמן הטחינה ניתן להוסיף שמנת מתוקה או קרם קוקוס למרקם עשיר יותר.
  • ניתן להוסיף קולפני בטטה קריספי מיובשים בתנור או מטוגנים.
  • אפשר גם לצרף מקל לחם מחיטה מלאה / כוסמין .
  • בתאבון !

להזמנות כנסו לאתר: www.hashuka.co.il   

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים