איך שראיתי את הפלפלים האלה בסופר, ראיתי סיר ממולאים…
מצרכים:
- 10 פלפלים, לבחור פלפלים עם קליפה עבה
- 2 כוסות אורז עגול או כל אורז אחר שטוף ומסונן
- 3 בצלים בינוניים קצוצים
- 5 שיני שום קצוצות
- 2 עגבניות קצוצות
- רבע חבילה פטרוזיליה ורבע חבילה כוסברה קצוצים
- קופסא עגבניות משומרות
- 2 כוסות חד פעמי מים קרים
- מיץ לימון משני לימונים
- 1/2 כוס שמן
- מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור, מעט מכל תבלין
הכנה:
- לחתוך את הראש של הפלפלים, לנקות מהגרעינים, לשטוף, להניח בצד
- בסיר מתאים שלאחר מכן נבשל בו את הפלפלים לשפוך שמן, להוסיף את הבצלים ולטגן עד שמזהיבים.
- להוסיף תבלינים, שום, עגבניות, כוסברה ופטרוזיליה, להמשיך לטגן עוד 10 דקות, לכבות את האש, להוסיף אורז, לערבב ולתת לתערובת להתקרר
- לאחר שהתערובת התקררה, למלא את הפלפלים ולהניח בסיר
- לשפוך את העגבניות המרוסקות והמים לקערה להוסיף מעט מיץ לימון ומלח, לערבב ולשפוך מעל הפלפלים
- להביא לרתיחה של חמש דקות, להנמיך את האש ולבשל בערך 40-45 דקות
- לטעום מהמילוי, אם מוכן, לכבות את האש
2 תגובות
היי אורנה, מתנצלת, עכשו ראיתי את התגובה שלך, הוספתי במתכון, תודה
לגבי הפלפל שושקה לא השתמשת עם תבלינים בכלל