מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה פירורי ביסקוויטים הכי קלה וטעימה – אפויה

סרטון על תהליך הכנת העוגה כאן

אין כמו עוגת גבינה, אני מאוד אוהבת ובתקופה הזו הכי בא להכין עוגות גבינה. העוגה כרגיל כמו כל המתכונים שלי קלה להכנה עם מצרכים זמינים.ממליצה (לא חובה) לאפות את העוגה בתבנית עם מים, למלא תבנית של התנור ומעל להניח את תבנית העוגה.

מצרכים לבצק:

  1. 200 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד שידגיש את הצבעים, או רגילים
  2. 50 גרם חמאה מומסת
  3. 2 כפות סוכר אפשר לוותר

מצרכים לתערובת הגבינה:

  1. 750 גרם גבינה לבנה 5%
  2. 4 ביצים שלמות בגודל M
  3. 1 חבילה אינסטנט וניל
  4. 2 חבילות סוכר וניל

מצרכים לציפוי לאחר אפייה

2 שמנת רגילה + מעט דבש עם נגיעות פטל ושושנים – אם אין לכם: 2 כפות אבקת סוכר או דבש רגיל להמתיק

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות, להכין תבנית בגודל 24 ס"מ, להניח נייר אפייה בתחתית
  2. במעבד מזון: לרסק היטב ביסקוויטים, חמאה, סוכר
  3. לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית, 1/4 להשאיר לפיזור לאחר האפייה, להכניס שתי המסות למקפיא 
  4.  להכניס לקערה: גבינה, ביצים, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וניל, לערבב עם מקצפת יד במהירות איטית לתערובת אחידה
  5. להוציא את התבנית מהמקפיא, לשפוך את תערובת הגבינה מעל הביסקוויטים
  6. להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה
  7. להכין את הציפוי: לערבב שמנת וסוכר עד להמסת הסוכר, להניח בצד.
  8. לאחר חצי שעה להוציא את העוגה מהתנור, לשפוך עליה את השמנת, ליישר ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה.
  9. להוציא מהתנור, לפזר מעל את פירורי הביסקוויטים ששמרנו, להכניס למקרר לפחות ללילה להתגבש (לכסות כמובן)

 

.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים