מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק ירקות עם קטניות

בימים כאלה, אין על מרק עשיר וטעים, במרק הזה יש ירקות וקטניות מה שהופך אותו גם למרק בריא. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים.מצרכים: 

  1. 1 קישוא חתוך לקוביות
  2. 1 כרובית קטנה מפורקת
  3. 1 גמבה חתוכה לקוביות
  4. 5 עלים של עלי מנגולד קצוצים
  5. 1/2 חבילה פטרוזיליה וכוזברה קשורות רק לטעם, לאחר הכנת המרק, אפשר להוציא או להשאיר
  6. 1/2 כוס מעורב של קטניות: עדשים אדומות, חיטה וגריסים שטופים ומסוננים
  7. 2 כפות אבקת מרק עוף, 1 כפית שטוחה מלח, 1 כף חווייג' למרק 

הכנה:

  1. בסיר מתאים להכניס את הקיטניות, הירקות והתבלינים
  2. לכסות במים עד מעל הירקות, להכניס את צרור הפטרוזיליה והכוזברה, להביא לרתיחה
  3. לבשל בערך שעה, עד שהמרק מוכן

 

2 תגובות

  1. המרק נראה נפלאאא ומזמין
    כמה שאלות בבקשה: 1. חצי כוס מכל סוג של קיטניה? או של כולן ביחד?
    2. את לא מטגנת בצל קודם לפני שמכניסים את הירקות ? ראיתי שאין בכלל בצל ברשימת המרכיבים.
    3.אפשר להחליף את עלי המנגולד בעלי סלרי?

    1. היי יעל, תודה.
      1. כתוב במתכון, חצי כוס מעורב של כולן ביחד
      2. לא מטגנת, אבל את יכולה לטגן בצל ומשם להמשיך
      3. את יכולה להחליף אני מאד אוהבת סלרי במרק

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: