בימים כאלה, אין על מרק עשיר וטעים, במרק הזה יש ירקות וקטניות מה שהופך אותו גם למרק בריא. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים.מצרכים:
- 1 קישוא חתוך לקוביות
- 1 כרובית קטנה מפורקת
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- 5 עלים של עלי מנגולד קצוצים
- 1/2 חבילה פטרוזיליה וכוזברה קשורות רק לטעם, לאחר הכנת המרק, אפשר להוציא או להשאיר
- 1/2 כוס מעורב של קטניות: עדשים אדומות, חיטה וגריסים שטופים ומסוננים
- 2 כפות אבקת מרק עוף, 1 כפית שטוחה מלח, 1 כף חווייג' למרק
הכנה:
- בסיר מתאים להכניס את הקיטניות, הירקות והתבלינים
- לכסות במים עד מעל הירקות, להכניס את צרור הפטרוזיליה והכוזברה, להביא לרתיחה
- לבשל בערך שעה, עד שהמרק מוכן
2 תגובות
המרק נראה נפלאאא ומזמין
כמה שאלות בבקשה: 1. חצי כוס מכל סוג של קיטניה? או של כולן ביחד?
2. את לא מטגנת בצל קודם לפני שמכניסים את הירקות ? ראיתי שאין בכלל בצל ברשימת המרכיבים.
3.אפשר להחליף את עלי המנגולד בעלי סלרי?
היי יעל, תודה.
1. כתוב במתכון, חצי כוס מעורב של כולן ביחד
2. לא מטגנת, אבל את יכולה לטגן בצל ומשם להמשיך
3. את יכולה להחליף אני מאד אוהבת סלרי במרק