היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק ירקות עם קטניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים כאלה, אין על מרק עשיר וטעים, במרק הזה יש ירקות וקטניות מה שהופך אותו גם למרק בריא. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים.מצרכים: 

  1. 1 קישוא חתוך לקוביות
  2. 1 כרובית קטנה מפורקת
  3. 1 גמבה חתוכה לקוביות
  4. 5 עלים של עלי מנגולד קצוצים
  5. 1/2 חבילה פטרוזיליה וכוזברה קשורות רק לטעם, לאחר הכנת המרק, אפשר להוציא או להשאיר
  6. 1/2 כוס מעורב של קטניות: עדשים אדומות, חיטה וגריסים שטופים ומסוננים
  7. 2 כפות אבקת מרק עוף, 1 כפית שטוחה מלח, 1 כף חווייג' למרק 

הכנה:

  1. בסיר מתאים להכניס את הקיטניות, הירקות והתבלינים
  2. לכסות במים עד מעל הירקות, להכניס את צרור הפטרוזיליה והכוזברה, להביא לרתיחה
  3. לבשל בערך שעה, עד שהמרק מוכן

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

  1. המרק נראה נפלאאא ומזמין
    כמה שאלות בבקשה: 1. חצי כוס מכל סוג של קיטניה? או של כולן ביחד?
    2. את לא מטגנת בצל קודם לפני שמכניסים את הירקות ? ראיתי שאין בכלל בצל ברשימת המרכיבים.
    3.אפשר להחליף את עלי המנגולד בעלי סלרי?

    1. היי יעל, תודה.
      1. כתוב במתכון, חצי כוס מעורב של כולן ביחד
      2. לא מטגנת, אבל את יכולה לטגן בצל ומשם להמשיך
      3. את יכולה להחליף אני מאד אוהבת סלרי במרק

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: