היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

הטונה מקופסא – הקציצות ממני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כל מי שמכיר אותי, יודע שאני מאוד אוהבת דגים, בכל הצורות ובכל הזדמנות שיש לי אני אוכלת דגים. דווקא טונה אני פחות אוהבת, למרות שאני יודעת שיש הרבה שאוהבים טונה ולא אוהבים דגים. לי הטונה לא טעימה בצורה הטבעית שלה, אבל אם משדכים לה מצרכים נוספים ועושים ממנה משהו אחר, למשל קציצות, זה כבר משהו אחר.
אז כדי שהמשהו האחר הזה יהיה גם מעניין וגם טעים, ערבבתי טונה סטארקיסט עם טונה של ריו שאמורה להיות טונה בעלת טעם איטלקי אמיתי, ועוד תוספות, והפכתי אותן לקציצות טעימות שנזללו מיד.  קבלו מתכון לקציצות טונה, טעים ומהיר הכנה, ילדים מאוד ישמחו לאכול מהן.
קצת צילומים על תהליך ההכנה ובהמשך המתכון
 
 
 

והמתכון
מצרכים:

  1. 1 קופסא טונה ריו מסוננת מנוזלים
  2. 1 קופסא טונה רגילה גם מסוננת מנוזלים
  3. 2 ביצים שלמות
  4. 1 קופסא תירס מסונן מנוזלים
  5. 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  6. 2 בצלים קצוצים
  7. 4 עד 5 כפות קמח מצה (או פירורי לחם)
  8. מעט מלח, כורכום, מעט צ'ילי חריף ופלפל שחור – לתבל בעדינות

הוראות הכנה:

  1. לחמם שמן במחבת, להוסיף את הבצל, לאדות, לסנן ולקרר
  2. להכניס לקערה את כל המצרכים, לערבב לעיסה אחידה
  3. ליצור קציצות, לטגן מעט עד להשחמה

 
 
 
Translate »