מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קינוח שכבות של עוגיות לוטוס, קצפת עם גבינה ודובדבנים חמוצים

קינוח טעים וקלי קלות הכנה, לא מצריך תנור.

מצרכים:
  1. 1 עד 2 חבילות עוגיות לוטוס 
  2. 1 שמנת מתוקה + 4 כפות אבקת סוכר
  3. 1 חבילה אינסטנט וניל
  4. 1/2 כוס חלב
  5. 250 גרם גבינה 5%
  6. 1 צנצנת של דובדבנים חמוצים + 2 כפות גדושות קורנפלור
מרכיבים את המנה: אפשר להכין את המנה בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה, כוסות מיוחדות לקינוח, או צנצנות יפות
לשכבת הפירורים – לרסק במעבד מזון את העוגיות ולפזר בכוסיות
לשכבת הקצפת והגבינה – להקציף ביחד, שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, חלב ואבקת סוכר לקבלת קצפת אחידה, להוסיף את הגבינה, לערבב היטב ובעזרת כף או שקית זילוף, לפזר מעל הפירורים
לשכבת הדובדבנים – לסנן את הדובדבנים מהקופסא. את המים בצרוף 2 כפות קורנפלור להכניס לקלחת, לערבב היטב שלא יהיו גושים ולבשל יחד עד לרתיחה ועוד שתי דקות, עד לקבלת מרקם סמיך. להוסיף את הדובדבנים לערבב בעדינות, לקרר.
לשמור את הקינוחים במקרר עד ההגשה. אגב טעים גם בטמפרטורת החדר.
פירורי העוגיות 
הקצפת מעל 
הדובדבנים מעל
בתיאבון לכולם
 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים