מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

האדום אדום הזה – סחוג אדום וחריף

כמו המתכון לסחוג הירוק הזה גם את האדום אני מכינה כמעט באותה צורה.

מצרכים – הכמויות למוצר מוכן של שתי צנצנות בינוניות

  1. 2 צרורות של כוסברה, די גדולים, לא קטנים כמו בשקיות של הסופר – שטופים היטב
  2. 10 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני/גדול. החריפות בהתאם לכמות הפלפלים. אתם תחליטו.
  3. 12 שיני שום
  4. 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
  5. 1 כף שטוחה מלח, 1 כף כמון ו-1 כף חווייג' (למרק)
הכנה: 
  1. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון (אני חותכת את הכוסברה והפלפלים לחתיכות קטנות כדי להקל על המעבד)
  2. לרסק ולטחון למרקם של סחוג שאתם אוהבים
  3. תטעמו, אם לא מספיק חריף, תוסיפו פלפלים
  4. לשפוך לתוך מסננת לסנן את הנוזלים
  5. להכניס לצנצנות, לשפוך מעט מהנוזלים מלמעלה, לשמור במקרר
  6. אם יוצאת לכם כמות גדולה, תקפיאו

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים