היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אירועי פסטיבל שאון חורף בחודש פברואר בירושלים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הוזמנתי לסיור עיתונאים ובלוגרים לפתיחת פסטיבל שאון חורף, בירושלים שלי, המשלב קולינריה, אמנות ותרבות.

וכך נכתב בכרטיס הכניסה של שאון חורף, אותו כתבו רשות צעירים ושות':
"שאון חורף הוא כרטיס הכניסה אל המבוך התרבותי-חברתי של העיר ירושלים, בעזרתו תוכלו לגלות ולחוות צלילים, טעמים ורגעים יחודיים המתאפשרים רק כאן, בימי שני של חודש פברואר, יחד עם מאות אומנים, משוררים, מוזיקאים, דמויות ומקומות שונים ומשונים, תמהיל בלתי פורמלי של תרבות, מקום וחברה.
ירושלים מצאה לנכון לקיים את הסדרה דווקא באמצע החורף הירושלמי, בימים של מנוחה מהפסטיבלים והאירועים הגדולים על מנת לתת מקום של כבוד למקומות הקטנים שחיים בעיר ואת העיר כל השנה, למפגעים האינטימיים בין קהל לאומן, לסדנאות ותחומי הענין שלא ממצבים עצמם במרדף הבלתי פוסק אחרי הרייטינג, לתחומי אומנות חדשים ומגוונים ויותר מכל לקחת נשימה עמוקה של אופטימיות".
פסטיבל החורף הינו אירוע החוצות הגדול ביותר בישראל שמתקיים בירושלים בחורף. שאון החורף מיוחד וססגוני ושפע של מתחמים ואירועים. למרות החורף, הרחובות גדשו בהמון אנשים שבאו לבלות, לטעום ולהנות מאירועי שאון החורף של ירושלים.

מתחילים את הסיור ברחוב ינאי בסיבוב טעימות של המאכלים והבירות בשלל הדוכנים המוצבים ב- street food party.


התחלנו ב'שרגא קפה': טעימות אוכל טבעוני והיכרות עם המטבח הרוסי, ערבי ואסייתי הכל על טהרת הטבעונות וכשר.
טעימות מרק תרד ומאפים

טעימות הבירה המיוחדת לשאון חורף כולל הסבר על תהליך בישול הבירה וסוגי הבירה השונים ב'בירתנו'.

עץ קפה: טעימות אוכל ברזילאי, הסבר על המטבח הברזילאי

טורניר טטריס ענק על בניין 5 קומות


 דפני ליף מראיינת

וידאו ארט על הקירות

מתפעלים מקישוט הוואן על ידי אומן
יש כאן מוסיקה וריקודים בכל סגנון שרוצים, ג'אז, קאנטרי, היפ הופ

 אירועי מוסיקה ואומנות צבעוניים ברחוב שושן

:R&R Deli נקניקים ודליקטסים ברלינאים, הסבר על המטבח הברלינאי – כאן לא נכנסתי בגלל כשרות.
המשכנו לרחוב כורש, בחלונות הראווה של החנויות, התקיימו מופעים מצחיקים.

קינחנו בבר גטסבי, בר הקוקטיילים הראשון בירושלים, שם טעמנו קוקטיילים מענינים. בכירי הברמנים הירושלמים, מהטובים בארץ, מלמדים כאן טכניקות שקשוק, ערבוב, עישון ואפילו הדלקת נוזל באש בר הקוקטיילים.

לסיכום, פסטיבל שאון החורף מגוון, מעניין עם שפע של מתחמים ואירועים, בואו להיות חלק מהמוני הקהל שבאים לטעום את השאון חורף של ירושלים בירתנו, מבלים ונהנים

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים