היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מוסיפים פלפל לבייגל – מאיר בייגל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת מאיר בייגל, יצרנית הבייגל המובילה בישראל, מוסיפה פלפל צ'ילי לבייגל שהם מייצרים ומשיקה בייגלה חדש בסידרת "שטוחלה" בטעם צ'ילי מתוק, מוצר חדשני וטעים ואני הייתי שם, באירוע עיתונאים ובלוגרים כדי לספר לכם על כך. 
בניגוד לצ'ילי חריף שיש לו מליחות, מרירות וכו', הצ'ילי הזה הוא חריף עם מתיקות מסויימת, שילוב מדהים של טעמים, אפוי ולא מטוגן, מכיל סיבים תזונתיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.
המוצר החדש ישווק באריזה משפחתית של 300 גרם ובאריזה אישית של 40 גרם, בכשרות בד"ץ עדה חרדית ירושלים וגורם להתעניינות ניכרת בארץ ובעולם והמפעל מצוי במגעים מתקדמים לשיווקו לרשתות בינלאומיות מובילות.  

גלעד זילברברג, מנכ"ל ובעלים של החברה שוקד כל הזמן על טכנולוגיה חדשה והיום בעידן שבו כולם נוטים לכיוון של אוכל בריא יותר, הוא קורא את רחשי הציבור ומתאים עצמו לטרנד הבריאותי. 

בשנים האחרונות הפך הצ'ילי המתוק שמקורו בתאילנד, לאחד הרטבים הפופולריים בישראל. זאת בשל שילוב הטעמים המתוק חריף שכל כך אהוב על הישראלים, ובזכות העובדה שהוא משתלב כל כך טוב עם מגוון רחב של מוצרים. שילוב נפלא זה בא לידי ביטוי בחיבור שלו לבייגלה השטוח של מאיר בייגל, כשרוטב הצ'ילי המשתלב בבצק נותן לבייגלה מרקם מאוד מיוחד וטעם נהדר. 
לדברי איזבל מרגוליאן, טכנולוגית מזון ומנהלת אבטחת איכות של חברת "מאיר בייגל", הטעם המאובחן והייחודי והדקיקות של הבייגלה השטוח שמים את המוצר קרוב מאי פעם לחוויית הנשנוש המאפיינת את החטיפים הפופולריים ביותר צ'יפס, ביסלי וחטיפי טורטייה אבל עם יתרונות תזונתיים מובהקים על פיניהם. "בבייגלה מסוג שטוחלה מצויים אחוזי השומן הנמוכים ביותר, ביחס לחטיפים עתירי השומן שעל המדף. בייגלה מהווה חטיף מומלץ לילדים ולמבוגרים, כמנת ביניים ולנשנוש. חצי כוס של בייגלה שטוחלה רק כ- 88 קלוריות בלבד ובבייגלה צ'ילי מתוק רק 5.5 קלוריות ליחידה. שקית הבייגלה האישית של 40 גרם בלבד, מאפשרת אכילה מבוקרת של מנת נשנוש מדודה. תוספת הצ'ילי לבייגלה מעניקה לו טעם עשיר במיוחד, חריפות נהדרת והוא נפלא בשילוב גבינה וממרחים להנאה צרופה". 

חברת "מאיר בייגל" (משנת 1962), בבעלות גלעד זילברברג, הינה מחברות החטיפים המובילות בתחום החטיפים האפויים. החברה מתמחה בייצור בייגלה וגריסיני ונחשבת חדשנית בתחומה. החברה מייצרת מוצרים איכותיים ומוקפדים בטעם של מאפייה ובגלל הבעלות המשפחתית עם אכפתיות לגבי כל בייגלה שיוצא מהקו. לחברה גם מגוון חטיפים אפויים במספר רחב של תחומים, בעלי ערכים תזונתיים ובמחיר הוגן. מפעל החברה החדשני, שנחנך בשנת 2011 באור עקיבא, נבנה על פי הסטנדרטים והתקנים המתקדמים ביותר בענף המזון ומותאם מראש עבור דרישות התקן והאיכות המחמירות ביותר ברמה העולמית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 8.50 שקלים לאריזת 300 גרם. 
להשיג ברשתות השיווק המובחרות. 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים