היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בחושה עם שקדים מולבנים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה בחושה, עם מלא שקדים מולבנים, טעימה מאוד וקלה להכנה
המתכון של טובה'לה, חברתי הבלוגרית מהבלוג מהמטבח של טובה'לה, עם קצת שינויים שלי.

ממליצה לבקר בבלוג שלה, יש לה מתכונים נהדרים.

מצרכים:

  • ראשית לחמם את התנור ל-180 מעלות לשמן תבנית עגולה 26.
  • 1 קופסא גבינה 5% של 750 גרם
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 3 כפיות תמצית וניל
  • 4 ביצים שלמות
  • 1.5 כוסות קמח תופח (אפשר 1 קמח רגיל וחצי כוס שקדים טחונים)
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 1/4 כוס שמן
  • גרידה מלימון אחד
  • 100 גרם שקדים מולבנים

הכנה:

  • להכניס לקערה גבינה, סוכר ווניל, לערבב
  • להוסיף ביצים אחת אחת ולערבב היטב, להוסיף את השמן ולאחד את התערובת
  • להוסיף את הקמח והשקדים הטחונים בפעמיים שלוש, לערבב היטב
  • להוסיף חצי מכמות השקדים המולבנים ולערבב עד לאיחוד כל התערובת
  • לשמן תבנית ואפשר לפזר מסביב שקדים, אני ויתרתי.
  • לשפוך את המסה של העוגה בתבנית, לפזר מעל את יתרת השקדים 
  • לאפות בערך 40-45 דקות, לבדוק עם קיסם שצריך לצאת לח
  • להוציא, לקרר ולשמור במקרר

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים