מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

שבלולי בצק עלים במילוי גבינות ועלי מנגולד

מצרכים:

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 500 גרם גבינה מלוחה חמד, או לערבב: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
  • 1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
  • 1 ביצה ושומשום לפזר מעל

הכנה:

  • לחמם תנור ל- 190 מעלות
  • לשטח את הבצק על משטח עבודה
  • לפזר את הגבינות ומעל את עלי המנגולד, לגלגל לרולדה
  • לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה
  • למרוח מעל ביצה מעורבת בטיפה מים ולפזר מעל שומשום
  • לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך 3/4 שעה, לאחר מכן להוריד לחלק התחתון של התנור לעוד 1/2 שעה.

9 תגובות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: