מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים
- 500 גרם גבינה מלוחה חמד, או לערבב: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
- 1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
- 1 ביצה ושומשום לפזר מעל
הכנה:
- לחמם תנור ל- 190 מעלות
- לשטח את הבצק על משטח עבודה
- לפזר את הגבינות ומעל את עלי המנגולד, לגלגל לרולדה
- לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה
- למרוח מעל ביצה מעורבת בטיפה מים ולפזר מעל שומשום
- לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך 3/4 שעה, לאחר מכן להוריד לחלק התחתון של התנור לעוד 1/2 שעה.
9 תגובות
Thank you
Your site is very helpful. Many thanks for sharing!
thenk you
Hi there, after reading this amazing paragraph i am as well delighted to share my knowledge here with friends.
Thank you … fun to read
I like the valuable information you provide in your articles.
Thank you … fun to read
I really like and appreciate your blog post.
Like!! Thank you for publishing this awesome article.