היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל.

גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל ואמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים…

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
חפשו אותי גם באינסטגרם
חפשו אותי גם בפייסבוק

שבלולי בצק עלים במילוי גבינות ועלי מנגולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים:

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 500 גרם גבינה מלוחה חמד, או לערבב: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
  • 1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
  • 1 ביצה ושומשום לפזר מעל

הכנה:

  • לחמם תנור ל- 190 מעלות
  • לשטח את הבצק על משטח עבודה
  • לפזר את הגבינות ומעל את עלי המנגולד, לגלגל לרולדה
  • לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה
  • למרוח מעל ביצה מעורבת בטיפה מים ולפזר מעל שומשום
  • לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך 3/4 שעה, לאחר מכן להוריד לחלק התחתון של התנור לעוד 1/2 שעה.
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פוסטים בסגנון
Translate »