מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק עלי מנגולד, סלרי, איטריות ובשר

אין כמו מרק בימים הקרים האלה. כמו כל המתכונים שאני נותנת, גם המרק הזה, מהיר וקל להכנה. 
אם יש לכם צלי בשר מבושל במקפיא, אני מאוד ממליצה להוסיף למרק, כמובן שאפשר לוותר על הבשר.


מצרכים:

  1. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
  2. חצי חבילה סלרי קצוץ
  3. 2 טבליות של בצל קצוץ ומטוגן של חברת דורות
  4. 1/2 חבילה איטריות עבות 
  5. מים לכיסוי
  6. 2 כפות אבקת  מרק עוף

הכנה:

  1. להכניס לסיר מים עם הסלרי והמנגולד, להרתיח ולבשל עד שהסלרי מתרכך
  2. להוסיף בצל קצוץ, א. מרק עוף ולערבב
  3. להוסיף קוביות בשר (אם יש, אם אין לא חובה) ואת האיטריות
  4. לבשל ביחד רבע שעה ולהגיש 



כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים