מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת פרג בחושה

לאוהבי הפרג, עוגת פרג בחושה, קלה להכנה וטעימה מאוד.
גילוי נאות, המתכון לא שלי, חברה לקחה אותו מאיזשהו אתר. כמובן קבלתי אישור ממנה לפרסם. מצרכים:

  1. 3 כוסות קמח תופח מנופה
  2. 1/2 כפית סודה לשתייה
  3. 1/2 כפית מלח
  4. 1 כוס סוכר
  5. 4 ביצים שלמות
  6. 1/2 כפית תמצית וניל
  7. 1 כוס שמן
  8. 1 ו-3/4 כוסות חלב או מיץ תפוזים
  9. 1/2 כוס פרג טחון

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לשמן היטב תבנית עגולה גודל 26
  3. להכין בקערה: ביצים, תמצית וניל, שמן, חלב או מיץ וסוכר ולטרוף ביחד
  4. בקערה נפרדת לערבב קמח, פרג, סודה ומלח ולהוסיף לקערת הנוזלים, לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לשפוך לתבנית, לאפות 50 דקות בערך, לבדוק עם קיסם, אם לא מוכן לאפות עוד. 
  6. לא לייבש את העוגה, אם הקיסם יוצא מעט לח, מוכנה

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים