היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת פרג בחושה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאוהבי הפרג, עוגת פרג בחושה, קלה להכנה וטעימה מאוד.
גילוי נאות, המתכון לא שלי, חברה לקחה אותו מאיזשהו אתר. כמובן קבלתי אישור ממנה לפרסם. מצרכים: 

  1. 3 כוסות קמח תופח מנופה
  2. 1/2 כפית סודה לשתייה
  3. 1/2 כפית מלח
  4. 1 כוס סוכר
  5. 4 ביצים שלמות
  6. 1/2 כפית תמצית וניל
  7. 1 כוס שמן
  8. 1 ו-3/4 כוסות חלב או מיץ תפוזים
  9. 1/2 כוס פרג טחון

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לשמן היטב תבנית עגולה גודל 26
  3. להכין בקערה: ביצים, תמצית וניל, שמן, חלב או מיץ ואת הסוכר ולטרוף ביחד
  4. בקערה נפרדת לערבב קמח, סודה ומלח ולהוסיף לקערת הנוזלים, לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לשפוך לתבנית, לאפות 50 דקות בערך, לבדוק עם קיסם, אם לא מוכן לאפות עוד. 
  6. לא לייבש את העוגה, אם הקיסם יוצא מעט לח, מוכנה

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים