מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

ספיישל דוקו שף 2018 – ברוכים הבאים לשבוע הקולינארי של השנה

הוזמנתי לאירוע בלוגרים ומובילי דעה לסקירה על השבוע הקולינארי של השנה! 
החל מ-11.3 ועד ה-17.3 ערוץ yes דוקו ישדר 7 ימים של סרטים בינלאומיים מלאי השראה ומעוררי תיאבון, לצד סרטים העוסקים בשאלה מה נאכל בעתיד (אחרי שנצוד את כל מאגרי האוכל בעולם…)
הספיישל כולל הקרנת בכורה סרטים חדשים שהוצגו וזכו להצלחה בפסטיבלים המובילים בעולם: 'משוגעים על ראמן', סיורי הפיצה של סקוט', 'אלה ברנאן: מפקדת השולחן', '42 גרם', 'דגים על צלחתי', 'זבל של אוכל', 'השפית וכוכב המישלן', 'אוכל 3.0', 'מסעדות נסתרות'
וסרטים נוספים שהוקרנו בספייש דוקו-שף משנים קודמות, כגון: "מתה על בשר', 'נמלים על שרימפס', 'פודי'ז', 'מהפכת הסטייקים' ועוד. 
 

חברת  YES ערכה אירוע לבלוגרים ומובילי דעה ברשת ב'סינמה מקאן' בתל אביב אירוע של "ספיישל דוקו-שף 2018".  

בכניסה, מבחר של פיצות לפי המתכונים של השף לאון אלקלעי, מגיש תוכנית "ליאון על דנטה" בערוץ האוכל, ואפילו פיצה מתוקה..

התחלנו עם הרצאה של השף לאון, שהסביר תוך כדי הקרנת סרטון, על סוגי הפיצות, המרכיבים וחומרי הגלם שהופכים את הפיצה למושלמת, הקמת 'טוני וספה' שבבעלותו והניסיונות להגיע לייצור פיצה רומאית אותנטית בארץ.

לאחר מכן, הציג גיא לביא, מנהל yes דוקו את הספיישל מעורר התיאבון, הכולל שבוע של מיטב הסרטים הדוקומנטריים המדוברים בעולם, העוסקים בתופעות ובאנשים שמובילים את עולם הקולינריה ובסיפורים המעניינים העומדים מאחוריהם.

ולבסוף חזינו בהקרנת בכורה סרט מעורר ההשראה ותיאבון "סיורי הפיצה של סקוט"- סרט תיעודי על האיש שלקח את האובססיה שלו לפיצה צעד אחד קדימה, אובססיה שהפכה אותו למומחה בעל שם עולמי לפיצות. הוא יודע עליהן הכל, אוכל אותן מדי יום, שופט בתחרויות פיצה, כותב טור חודשי במגזין "Pizza Today"ומחזיק בשיא גינס עם אוסף של 1300 קופסאות פיצה מרחבי העולם.

ספיישל דוקו שף משודר בין 11/3-17/3 ב-yes דוק וב-STINGTV


אלו הסרטים שיוקרנו בספיישל:
משוגעים על
ראמן |
Ramen Heads

כל מה שלא ידעתם על ראמן והתביישתם לשאול.
בכורה: יום שני, 12.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
שידור נוסף: מוצ"ש, 17.3, בשעה 22:00  

סיורי הפיצה של סקוט | Scott’s Pizza Tours

בכורה: יום שישי, 16.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.

סיפורו של איש, שלקח את האובססיה שלו לפיצה צעד אחד
קדימה.
אלה ברנאן:מפקדת השולחן | Ella
Brennan: Commanding the Table 
 בכורה: יום ראשון, 11.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
שידור נוסף: שישי, 16.3, בשעה 23:20 
סיפורה של האישה שהפכה את ה"אוכל הדרומי"
לסיפור הצלחה בעולם הקולינרי של ימינו.
42
גרם |
42
Grams
בכורה: יום שלישי, 13.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
שידור נוסף: שבת, 17.3, בשעה 20:30 
התהוותו ונפילתו של אייקון קולינרי 
דגים על
צלחתי |
Fish on My
Plate
 בכורה: יום רביעי, 14.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
שידור נוסף: שישי, 16.3, בשעה 20:30 
מה
יקרה לנו אם נאכל דגים בכל ארוחה במשך שנה?
השפית וכוכב
המישלן |
Chef and Her
Lucky Star 
 A
בכורה: יום רביעי, 14.3, בשעה 21:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
המסע
המפרך של שפית צעירה אל כוכב המישלן הנכסף.
מבוזבז! | Wasted! The Story of Food Waste
בכורה: יום חמישי, 15.3, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
שידור נוסף: מוצ"ש, 17.3, בשעה 23:35 
פסטיבל טרייבקה 2017
כמה אוכל אנחנו מבזבזים.
אוכל 3.0 | Food 3.0 
בכורה: ימים א'-ג', 11.3-13.3, בשעה 21:10 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
המרוץ
המטורף להאכלת 10 מיליארד אנשים.
מסעדות
נסתרות |
Hidden
Restaurants
 
בכורה: ימים א'-ד',11.3-14.3, בשעה 20:20 ב-yes דוקו וב-yesVOD.
בעקבות המסעדות הנסתרות של אנגליה.
 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים